پارس ناز پورتال

معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکس

مجموعه : اخبار سینما
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکس

معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکس

تابستان نفس های اخر را می کشد و پاییز منتظر است تا بیاید و در این فصل اگر خواستید تا فیلم ببینید می توانید از میان فیلم های زیر انتخاب کنید. هرچه تابستان به عنوان جشن فیلم‌های پرخرج، گران‌قیمت و پرسروصدا شناخته می‌شود، پاییز فصل اکران آثار کم‌خرج، محجور و هنری سینما است.

 

اگرچه قبلا فیلم‌های عامه‌پسند پاییز را برایتان فهرست کردیم، اما راستش وقتی این فصل از راه می‌رسد، سینمادوستان بیشتر از هرچیزی منتظر هستند تا ببینید چه فیلم‌هایی به عنوان بزرگان فصل جوایز شناخته می‌شوند. بنابراین در این فهرست ۳۳تا از مورد انتظارترین فیلم‌های این فصل را در یک مکان جمع کرده‌ایم.

 

فیلم‌هایی که از درام‌های باپرستیژ شروع می‌شوند و تا مستندهای بحث‌برانگیز و فیلم‌های تازه‌ی کارگردانان سرشناس ادامه دارند.در قسمت اول از این مطلب به معرفی 11 فیلم از مورد انتظار ترین فیلم های مستقل و جشنواره‌ای پاییز پرداختیم. در این مطلب 11 مورد دیگر را آورده ایم.معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسبُز – Goat

«بُز» درام روان‌شناسانه‌ای درباره‌ی مراسم‌های دردناک و وحشیانه‌ی است که شخصیت اصلی داستان، برد لند ۱۹ ساله باید برای ورود به انجمن برادری دانشگاه تحمل کند. برد در حالی دانشگاه را آغاز می‌کند که امیدوار است زندگی‌اش را به حالت نرمال برگرداند.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکساین وسط، برادر بزرگ‌ترِ برد در محیط دانشگاه فرد ثابت‌شده‌ای محسوب می‌شود و حالا برد هم برای رسیدن به محافظت، محبوبیت و دوستی با بزرگان دانشگاه باید بیگاری‌ها و شکنجه‌های فیزیکی برادرش را تحمل کند و به این ترتیب، مراسم با وعده‌ی تبدیل کردن آنها به مرد آغاز می‌شود

 

و برای یک هفته ادامه پیدا می‌کند و در طول این مدت شکنجه‌ها به حدی خسته‌کننده و دردناک می‌شوند که حس وفاداری برد به برادر بزرگترش را مورد آزمایش قرار می‌دهند. «بُز» برای اولین بار در جشنواره‌‌ی ساندنس نمایش داده شد و به سرعت به فیلم مورد علاقه‌ی فستیوال تبدیل شد.

 

منتقدان فیلم را به مطالعه‌ی خشن اما درگیرکننده‌ی خشونت غیرقابل‌کنترل مردان توصیف کرده‌اند که شامل هنرنمایی‌های فوق‌العاده‌ای می‌شود.

 

عشاق و حاکم ظالم – The Lovers and the Despot

«عشاق و حاکم ظالم» براساس داستان واقعی جالب و کنجکاوی‌برانگیزی ساخته شده است: ماجرا درباره‌ی جویی یون هی، بازیگر زن زیبای کره‌ای و معشوقه‌اش شین سانک اوک، کارگردان سینما است. این دو بزرگ‌ترین زوج سلبریتی کره‌ی جنوبی در دهه‌ی ۱۹۵۰ محسوب می‌شدند.

 

در دهه‌ی ۷۰ وقتی این دو با ساختن یک سری فیلم‌های موفق به بالاترین درجه‌ی جامعه‌ی کره رسیده بودند، چویی توسط ماموران کره‌ی شمالی دزدیده می‌شود و برای دیدار با دیکتاتور این کشور، کیم جونگ ایل به این کشور منتقل می‌شود.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسشین هم در جستجو برای یافتن چویی ربوده می‌شود و این دو در جریان پنج سال زندانی کشیدن، مجبور به ساختن ۱۷ فیلم برای دیکتاور کره‌ی شمالی می‌شوند که از قضا سینمادوست تشریف داشتند و نهایتا با به دست آوردن اعتماد او فرار می‌کنند. نکته‌ی جالب این مستند استفاده از منابع آرشیوی است

 

که تاکنون مخفی بوده است. مثل صدای ضبط شده‌ی خودِ جونگ ایل که ایده‌ی داستانی فیلمش را توضیح می‌دهد. برخی منتقدان فیلم را ترکیب درگیرکننده‌ای از عناصر نوآر، کمدی سیاه و رومانس توصیف کرده‌اند.

 

طوفان شن – Sand Storm

«طوفان شن» داستان برخورد مدرنیته و سنت و پیچیدگی‌هایی است که این موضوع برای زن جوانی که در روستایی در جنوب فلسطین زندگی می‌کند به همراه می‌آورد. جالیا میزبان جشن عجیبی است. عجیب از این نظر که او دارد شوهرش را به عقد زن جوان‌تر دیگری در می‌آورد و این در حالی است

 

که باید خوار و خفت این کار را هم در وجودش مخفی کند و به زبان نیاورد. این وسط، لیلا، دخترش با موضوع دیگری درگیر است. رابطه‌ی عاشقانه‌ی مخفی او با یک پسر توسط مادرش فاش شده است.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسجالیا باور دارد که دنیا خشن و ظالم است و بهترین راه برای زنده ماندن این است که سرت را پایین بیاندازی و توجه کسی را به خودت جلب نکنی و فقط در درون خودت با محدودیت‌های زندگی سنتی مبارزه کنی. اما لیلا اعتقاد دارد که فقط کافی است آرزوی چیزی را بکنی تا بتوانی به آن برسی.

 

همین‌طوری که داستان جلو می‌رود، هر دو در نبردهای شخصی‌شان با شکست روبه‌رو می‌شوند و اعتقاداتشان در هم می‌شکند. بعد از نمایش فیلم در جشنواره‌ی ساندنس، بسیاری از منتقدان «طوفان شن» را به خاطر نگاه کردن به دنیای اطراف کاراکترها از چشم‌انداز آنها و پرداختن دقیق به منطق و باورهایشان ستایش کردند

 

و از این گفتند که اگرچه لیلا پروتاگونیست اصلی فیلم است، اما فیلم طرف او را نمی‌گیرد و به پرسپکییوهای مختلف اجازه‌ی اعلام حضور می‌دهد.

 

برادر نابینای من – My Blind Brother

کمدی دوست‌داشتنی «برادر نابینای من» به کارگردانی سوفی گودهارت، ایده‌ی داستانی غیرمعمولی دارد: چه می‌شد اگر برادر نابینای شما که از قضا خیلی محبوب و پرطرفدار است، یک فرد نفرت‌انگیز باشد؟ بیل برادر بزرگ‌تر رابی است. رابی همان برادر نابینایی است که شاید در ظاهر آدم باحالی به نظر برسد، اما در خفا مرد نفرت‌انگیزی است.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسبیل وقتی به این موضوع پی می‌برد که بعد از معرفی کردن دوستش به رابی، متوجه می‌شود که هر دو عاشق یک دختر یکسان شده‌اند. منتقدان خیلی از شیمی طبیعی و کمیک بین این سه نفر تعریف کرده‌اند و از این گفته‌اند که فیلم با اینکه کمدی بسیار مضحکی است، اما آن‌قدر احساس هم دارد که باورکردنی باقی بماند. ظاهرا با یکی از گنج‌های مخفی فصل پاییز طرفیم.

 

عزیز امریکایی – American Honey

«عزیز امریکایی»، فیلم جاده‌ای اندریا آرنولد یکی از مورد انتظارترین فیلم‌های ۲۰۱۶ بود که ناامیدکننده ظاهر نشد و علاوه‌بر اینکه در جشنواره‌ی فیلم کن امسال مورد استقبال قرار گرفت، بلکه جایزه‌ی ویژه‌ی هیئت داوران را هم برنده شد. فیلم درباره‌ی استار است. دختری نوجوانی از یک خانواده‌ی مشکل‌دار

 

که این روزها از خانه فرار کرده و همراه با گروهی در مناطق غرب‌میانه‌ی امریکا از این خانه به آن خانه می‌روند و اشتراک مجله می‌فروشند و شب‌ها را به پارتی‌ گرفتن و قانون‌‌شکنی و خوش‌گذرانی سپری می‌کنند.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسخیلی زود استار با پسری به اسم جیک که یکی از رهبران گروه هم است رابطه‌ی عاشقانه‌ای را شروع می‌کند و در حالی که کارشان وارد یک سری پیچ و خم‌های خطرناک می‌شود، استار به جای پیدا کردن شغل امن‌تری، به ماندن در گروه ادامه می‌دهد.

 

منتقدان «عزیز امریکایی» را نگاه جذابی به نوجوانان قانون‌شکن توصیف کرده‌اند که بعضی‌وقت‌ها حس مستند‌هایی درباره‌ی نوجوانانی را که چیزی برای از دست دادن ندارند به خود می‌گیرد.

 

تولد یک ملت – The Birth of a Nation

«تولد یک ملت» به کارگردانی نیت پارکر، یکی از درجه‌یک‌ترین و مهم‌ترین اکران‌های مستقل فصل پاییز است. این فیلم در حالی وارد سینماها می‌شود که دوتا از بزرگ‌ترین جایزه‌های جشنواره‌ی فیلم ساندنس را برنده شده و یکی از شانس‌های اصلی مراسم اسکار امسال شناخته می‌شود. «تولد یک ملت» پروژه‌ی شخصی پارکر نویسنده/کارگردان/بازیگر محسوب می‌شود.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکساو آن‌قدر برای ساختن این فیلم هیجان‌زده بود که برای هرچه زودتر تمام کردن آن، به همه‌ی پیشنهادهای بازی‌اش جواب رد می‌داد. «تولد یک ملت» به نات ترنر می‌پردازد. یک واعظ مذهبی و برده‌ی آزاد شده که صاحب ثروتمدنش به نات پیشنهاد می‌کند تا با موعظه کردن برده‌های نامطیعش را به کار راضی کند.

 

اما بعد از مدتی نات دیگر قادر به تحمل ظلم‌هایی که به او و هم‌قطارانش می‌شود نیست و تبدیل به رهبر ارتشی از بردگان و سیاه‌پوست‌ها علیه سفیدهای ستمگر در ویرجینیای سال ۱۸۳۱ می‌شود.

 

سفر زمان – Voyage of Time

«سفر زمان» اولین تجربه‌ی ترنس مالیک در حوزه‌ی مستندسازی و فیلم مورد انتظاری است که دهه‌ها است که در مرحله‌ی تولید به سر می‌برد. مالیک در این فیلم نگاهی به تاریخ کیهان می‌کند که تمام زمان را در برمی‌گیرد. یعنی ما از زمان بیگ بنگ شروع می‌کنیم و از آغاز حیات بشر عبور می‌کنیم

 

و تا زمان نابودی هستی پیش می‌رویم. در ابتدا شایعه شده بود که فیلم برای جشنواره‌ی کن امسال آمده می‌شود، اما این اتفاق نیافتاد.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکس«سفر زمان» در دو قالب پخش می‌شود: اولی یک نسخه‌ی آی‌مکس ۴۰ دقیقه‌ای است که توسط برد پیت روایت می‌شود و دومی یک نسخه‌ی بلند است که راوی‌اش کیت بلانشت است. از «سفر زمان» به عنوان مستندی یاد می‌کنند که کامل‌کننده‌ی «درخت زندگی» (Tree of Life) است

 

و حال‌و‌هوای عرفانی/اتمسفریک آن فیلم را دارد. ریشه‌های «سفر زمان» به پروژ‌ه‌ای موسوم به «کیو» (Q) برمی‌گردد که مالیک برای اولین بار در دهه‌ی ۷۰ به پارامونت پیشنهاد داد و یک میلیون دلار هم به عنوان سرمایه جذب کرد، اما هیچ‌وقت آن را نساخت.

 

نیوتاون – Newtown

«نیوتاون» که در جریان تقریبا سه سال فیلمبرداری شده است، درباره‌ی عواقب بعد از یکی از مرگبارترین حوادث تیراندازی تاریخ ایالات متحده است؛ تیراندازی مدرسه‌ی ابتدایی سندی هوک در سال ۲۰۱۲ که در آن ۲۰ دانش آموز و ۶ تن از اعضای مدرسه جان خودشان را از دست دادند.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسحالا در این مستند کیم اسنایدر در مقام کارگردان پروسه‌ی ترسناک مواجه‌ی والدین این دانش آموزان با این تراژدی باورنکردنی را به تصویر می‌کشد و از طرفی دیگر تلنگری هم به سیاست‌مداران و قانون‌نویسانی می‌زند که در در مواجه با اپدیمی خشونت مسلحانه در امریکا هیچ قدمی بر نمی‌دارند.

 

«نیوتاون» به این موضوع می‌پردازد که سیستم سیاسی امریکا هیچ اهمیتی به غم و اندوه یک جامعه نمی‌دهد. منتقدان فیلم را یادآوری خوبی برای رویدادی می‌دانند که باید همه‌چیز را تغییر می‌داد، اما هیچ‌چیزی را تغییر نداد.

 

تاور – Tower

«تاور» یکی دیگر از مستندهای مهم امسال است که به رویداد مرگبار دیگری در تاریخ امریکا می‌پردازد. ماجرا به اول آگوست ۱۹۶۶ مربوط می‌شود. زمانی که یک تک‌تیرانداز با آسانسور به بالاترین طبقه‌ی دانشگاه تگزاس تاور رفت، شروع به تیراندازی کرد و تمام محیط دانشگاه را برای ۹۶ دقیقه به گروگان گرفت.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسوقتی درنهایت صدای تیراندازی‌ها قطع شد، ۱۶ نفر جانشان را از دست داده بودند و بیش از ۳۰ نفر هم زخمی شده بودند. از آنجایی که از زمان وقوع این اتفاق سال‌ها می‌گذرد، بسیاری از جزییات و نکات آن فراموش شده است،

 

اما کیت میتلند در مستند هوشمندانه‌اش اتفاقات آن روز را با استفاده از خاطرات دقیق بازماندگان و انیمیشن‌های روتواسکوپ مرور و بازسازی کرده است. فیلم بعد از نمایش در جشنواره‌ی ساندنس به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار سینمایی سال نام گرفت.

 

صحرا – Desierto

یکی از فیلم‌هایی که راستی راستی باید برای اکرانش گوش به زنگ باشیم. چرا؟ خب، «صحرا» ساخته‌ی پسر آلفونسو کوآرون و به تهیه‌کنندگی خودش است که بعد از «جاذبه» (Gravity) و گشت و گذار در فضا، این بار سراغ داستانی در بیابان‌های بی‌آب و علف مکزیک رفته‌اند.

 

«صحرا» تریلری است که داستانش در مرز امریکا و مکزیک جریان دارد. گائل گارسیا برنال نقش مردی را برعهده دارد که می‌خواهد گروهی از مهاجران غیرقانونی را از صحرا عبور داده و از مرز عبور دهد.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکساما در همین حین سروکله‌ی مردی به اسم سم با بازی آدم‌بد همیشگی ما، جفری دین مورگان پیدا می‌شود. تک‌تیراندازی که با خودش عهد کرده نگذارد هیچکدام از آنها قدم به شهرهای امریکایی بگذارند. این از آن تریلرهایی است که هم از تصاویر وسیع خیره‌کننده‌ی صحرا بهره می‌برد و هم از وحشت گرفتار شدن در موقعیت تنگی که زندگی‌ات را طلب می‌کند.

 

کریستین – Christine

ربکا هال در این فیلم قرار است هنرنمایی تمام عمرش را به نمایش بگذارد و با توجه به عمق و تلاشی که تاکنون صرف کار کرده است، این ادعا اصلا چیز کمی نیست. داستان «کریستین» برداشتی از زندگی تراژیک و مرگ تراژیک‌ترِ کریستین چاباک، گوینده‌ی خبر فلوریدا است که سال ۱۹۷۴ جلوی دوربین زنده خودکشی کرد.
معرفی فیلم های دیدنی و برتر پاییزی +عکسنکته‌ی جالب ماجرا این است که جشنواره‌ی فیلم ساندنس امسال میزبان دو فیلم براساس زندگی کریستین چاباک بود که اولی همین درام است و دومی مستندی به اسم Kate Plays Christine. خبر خوب این است که به گفته‌ی کسانی که این دو فیلم را دیده‌اند، این دو فیلم به ندرت از روی دست یکدیگر نگاه می‌کنند و در عوض نگاه منحصربه‌فردی به زنی می‌اندازند که عمیقا مورد سوءبرداشت قرار گرفته است.

 

همچنین منتقدان درباره‌‌ی ربکا هال هم گفته‌اند که او کاملا در نقش‌اش غرق می‌شود و بازی درخشانی را ارائه می‌دهد.