این سوپ مرغ به معنای واقعی ظاهر یک سوپ را دارد و همچنین ارزش غذایی دارد که می توان آن را در وعده اصلی غذایی نیز گنجاند.
مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ با تره فرنگی :
1. کره : 2 قاسق غذاخوری
2. مرغ بدون استخوان : 350 گرم
3. عصاره مرغ : 2 پیمانه
4. سبزی های معطر : یک دسته
5. آلو برقانی هسته گرفته و دو نیم شده : 8 عدد
6. نمک : به میزان لازم
7.فلفل : به میزان لازم
8. برنج پخته و فلفل دلمه ای مکعبی شده ( دلخواه ) : 115 گرم
طرز تهیه سوپ مرغ با تره فرنگی :
1. کره را داخل یک قابلمه بزرگ گرم نموده و تره فرنگی ها را به قطعات 2/5 سانتیمتری خرد نمایید .
2. مرغ و تره فرنگی را به قابلمه افزوده وبه مدت 8 دقیقه سرخ نمایید .
3. در مرحله بعد عصاره مرغ و دسته سبزی های معطر را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید .
4. به مخلوط نمک و پودر تازه فلفل افزوده .
5. سوپ مرغ با تره فرنگی را به جوش بیاورید تا به مدت 45 دقیقه قل بزند .
6. آلو برقانی هسته گرفته را به همراه برنج پخته و فلفل مکعبی ( در صورت تمایل ) ، به قابلمه اضافه نموده وحدود 20 دقیقه بجوشانید .
7. سبزی های معطر را از قابلمه خارج نموده ، دور بریزید . سوپ را بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ با تره فرنگی :
برای دسته سبزی های معطر می توانید از سبزی های دلخواه خود یا سبزی هایی مانند جعفری ، رزماری و آویشن استفاده نمایید .