پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه خورش ترشه تره گیلانی برای مهمانی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه خورش ترشه تره گیلانی برای مهمانی

آموزش تهیه خورش ترشه تره گیلانی برای مهمانی

 

اینبار طعمی شمالی و خوشمزه را میهمان سفره هایتان کنید! به گزارش پارسناز شمالی ها و مخصوصا گیلانی ها به مهمان نوازی معروفند. کافی است شبی مهمان گیلانی ها باشید، آن شب خوشبخت دنیایید. خورش ترشه تره یکی از غذاهایی است که هروقت به خانه گیلانی ها رفتید از آنها تقاضا کنید که برایتان درست کنند.

 

مواد لازم براي 4 نفر

 

400 سبزی (مخلوطی از گشنیز،تره،جعفری و اسفناج)
1 پیمانه سر پر برنج
1 بوته سیر
4 عدد تخم مرغ
2 /1 1 لیوان آب نارنج
به مقدار لازم نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه

 

طرز تهیه:

1. سبزی را درشت خرد کنید و بعد از شستن، کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و برنج را همراه با مقداری آب از چند ساعت قبل در آن خیس کنید. بعد از چند ساعت قابلمه را روی اجاق بگذارید. سبزی را به همراه یک پيمانه آب به برنج اضافه کنید و بگذارید بپزد.

 

2. بوته سیر را حبه کرده و ریز خردکنید. تابه ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس سیر خرد شده را در روغن تفت دهید و حین تفت دادن زردچوبه را هم اضافه کنید.

 

3. سیر تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید. آب نارنج را هم بیفزایید.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و همراه نمک، فلفل و دارچين داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.

 

4. بعد از اینکه خورش به روغن افتاد آن را با کته سرو کنید.البته این غذا را با نان هم می شود سرو کرد.

آموزش تهیه خورش ترشه تره گیلانی برای مهمانی

يه جور ديگه

 

-اگر آب نارنج در دسترس نداشتید، می توانید از آب انار استفاده کنید. البته در این صورت رنگ خورش مقداری تیره تر می شود.

 

-شما می توانید به این خورش مقداری نعنا داغ هم اضافه کنید.

 

برای اینکه خورش غلظت دار شود، 100 گرم آرد برنج را در آب نارنج حل کرده ، بعد کم کم به خورش اضافه کنید و هم بزنید.

 

مطالب مرتبط:

 

طرز تهیه غذای خوشمزه کال کباب شمالی

 

طرز تهیه هویج پلو لبنانی +عکس

 

آموزش طرز پخت پیتزای رول شده کدو

 

پیتزا ترکیه ای لاه ماجون را در خانه درست کنید

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ