پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش درست کردن کباب برزیلی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن کباب برزیلی

 

آموزش درست کردن کباب برزیلی اما به خاطر داشته باشید که ترکیب اعجاب‌انگیز گوشت‌های بی‌نظیر اروگوئه و آرژانتینی با طعم‌دهنده‌های شرقی،‌ مزه‌ای را به شما می‌دهد که در هیچ جای دنیا مشابه آن را نمی‌یابید.

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

فیله گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده

 

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

 

سیر: ۴ حبه، ساطوری شده

 

سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوری

 

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

 

فلفل قرمز: نصف قاشق ‌چای‌خوری

 

نمک: به میزان لازم

 

روش تهیه :

۱- سیر، روغن و ادویه‌جات را با هم مخلوط کنید. ترکیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تکه‌های گوشت را حداقل ۲ ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.

 

۲- تکه‌های فیله را به سیخ کشیده و روی منقل کباب کنید. توجه داشته باشید که گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.

 

نکات :

۱- یکی از بهترین نرم‌کننده‌های طبیعی، انجیر کال است که در گیلان استفاده می‌شود. بسیاری از گیلک‌ها انجیر کال را در فریزر نگه می‌دارند و در طول سال آن را مانند کیوی به گوشت اضافه می‌کنند.

 

۲- برای قرمزتر شدن کباب، می‌توانید کمی پاپریکا به مایه اضافه کنید. البته پاپریکای ایرانی بیشتر از آنکه به کباب رنگ دهد آن را خشک می‌کند. اگر یک بسته کوچک پاپریکای خارجی تهیه کنید، تا مدت‌ها برایتان قابل استفاده است.

 

 

منبع: مجله آشپزی ایده آل

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ