پارس ناز پورتال

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان

Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.

 

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده  است.

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.

 

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.

 

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.

 

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.

 

آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرینی می شوند.

 آموزش دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان!

 

 

 

سیمرغ