پارس ناز پورتال

دستور تهیه قليه ميگو غذای اصیل بوشهر

مجموعه : آموزش آشپزی
دستور تهیه قليه ميگو غذای اصیل بوشهر

 

محلی : خطه جنوب 

آماده سازی : 60 دقیقه 

پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده2 عدد
تمر هندی صاف شدهنصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

 

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.