پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

نحوه تهیه دسر پودینگ وانیلی

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه تهیه دسر پودینگ وانیلی

نحوه تهیه دسر پودینگ وانیلی ,مواد لازم:

 

شکر                                         نصف پیمانه

شیر                             دو و یک چهارم پیمانه

نشاسته ذرت                   1 قاشق سوپخوری

آرد                                  2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                            1 عدد

کره           2 قاشق سوپخوری(من حذفش کردم)

 

 

وانیل شکری 1.4 قاشق چایخوری، یا وانیل خالص 1.8 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود.

 

سفیده تخم مرغ را بزنید  تا فرم بگیرد.زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید.

 

مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

 

 سفیده تخم مرغ و زرده را با هم مخلوط کنید.

 

 مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید. و مخلوط کنید.سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید.

 

 چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه.

 

 در این مرحله کره را اضافه کنید. البته همونطور که گفتم من کره رو حذف کردم با اینحال پودنیگ بسیار خوشمزه شده بود…شما مختارید میتونید کره را اضافه کنید.

 

پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود.

 

 نکته:

اگه نشاسته ذرت نداشتید میتونید به جای اون از نشاسته گندم استفاده کنید.

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ