پارس ناز پورتال

نحوه پخت خورش به، به روشی جدید

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه پخت خورش به، به روشی جدید

نحوه پخت خورش به، به روشی جدید,مواد لازم :

 

 گوشت بدون استخوان 750 گرم
 به1 کیلوگرم
 پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
 روغن 150 گرم
شکر (در صورت تمایل)2 قاشق سوپخوری
آبلیمونصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا ربدو قاشق غذاخوری
زعفران ساییدهیک قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

 

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

 

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورشبه جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.