پارس ناز پورتال

طرز تهیه سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

طرز تهیه سالاد تایلندی با سس بادام زمینی,سس بادام زمینی طعمی متفاوت برای کسایی که از سالاد های معمول و مزه آنها خسته شده اند. ترکیبی تند و شور و شیرین که حتما باید آن را یک بار امتحان کنید.

 

مواد لازم:

  •     کاهو پیچ …. 1 عدد
  •     هویج بزرگ …. 1 عدد
  •     سینه مرغ …. 1 عدد
  •     پیاز …. 1 عدد
  •     جوانه گندم …. 1 پیمانه
  •     مواد لازم برای سس :
  •     کره بادام زمینی …. 1 پیمانه
  •     سویا سس …. 2 ق غ
  •     سرکه سفید …. 3 ق غ
  •     روغن کانولا یا زیتون …. 4 ق غ
  •     شکر …. 2 ق غ
  •     فلفل قرمز یا چیلی
  •     پاپریکا …. 2 ق م

 

طرز تهیه:

1 – سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید.

 

2 – کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

 

3 – کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید .

 

4 – برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .

 

نکات :

1 – به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .

2 – برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید .

3 – اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای 1 -2 دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .

 

 

منبع:سایت پیمونه