پارس ناز پورتال

نحوه پخت کباب شکم پر

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه پخت کباب شکم پر

نحوه پخت کباب شکم پر,مواد لازم:

 

 نان ساندویچ6 تکه (حبه شده)
کره6 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1/2 فنجان
 کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس1/2 فنجان
سیب ورقه شده5 کیلوگرم
شکر75 گرم
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
* مریم گلی خرد شده1 قاشق چای خوری
* آویشن1 قاشق چای خوری
جوز1/4 قاشق چای خوری
دارچین1/16 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده1/4 فنجان
پیازچه خرد شده2 قاشق غذاخوری

 

* مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
* آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده

 

مواد اولیه کباب :

 

گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان)4 تا 5 کیلوگرم
 نمک 1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
 گوشت گوساله (فیله ورقه شده)150 گرم

 

مواد اولیه سس :

 

 آب 1.5 فنجان
 ژله سیب 1/4 فنجان

 

 

طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

 

2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

 

3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

 

4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

طرز تهیه کباب:
1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

 

3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

 

4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

 

طرز تهیه سس:
1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

 

2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

 

3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

 

 

منبع:سوران