پارس ناز پورتال

خودکشی دانشجوی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر

مجموعه : مجله خبری روز
خودکشی دانشجوی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر

خودکشی دانشجوی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر

 

یک دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه خواجه نصیر پیش از ظهر امروز در سرویس بهداشتی خوابگاه به زندگی خود پایان داد. پلیس تحقیقات گسترده ای را برای مشخص شدن علت ماجرا آغاز کرده است.

 

 ساعت ۱۱ و ۲۲ دقیقه صبح امروز از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ وقوع یک مورد مرگ مشکوک در خوابگاه دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر به مرکز پلیس اطلاع داده شد. با اطلاع این حادثه بلافاصله اکیپی از ماموران کلانتری ۱۰۷ فلسطین برای بررسی موضوع در محل حادثه حاضر شدند.

 

مامور انتظامات خوابگاه که با پلیس تماس گرفته بود به ماموران گفت: محمد، دانشجوی ۲۴ ساله رشته مکانیک با زدن شاهرگ خود در سرویس بهداشتی خوابگاه اقدام به خودکشی کرده است.

 

یکی از هم اتاق هایی های محمد، زمانی که متوجه غیبت طولانی همکلاسی خود شده بود با مراجعه به سرویس بهداشتی خوابگاه با جسد غرق به خون همکلاسی خود روبرو شده و حادثه را به ماموران انتظامات خوابگاه گزارش کرده بود. با مشاهده جسد خونین جوان دانشجو بلافاصله موضوع خودکشی به بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران گزارش شد.

 

با دستور بازپرس منافی آذر از شعبه سوم دادسرای جنایی، جسد جوان ۲۴ ساله برای بررسی علت تامه مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.از سوی دیگر به دستور بازپرس اکیپی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی ماموریت یافتند تا با بررسی محل وقوع حادثه و همچنین بازجویی از دوستان و همکلاسی های این جوان، انگیزه و علت این حادثه را کشف کنند.

 

تحقیقات پلیسی درباره وقوع این حادثه همچنان ادامه دارد.یکی از هم کلاسی های محمد ادعا کرده بود که وی دچار افسردگی شدید بوده و قبلا نیز درباره خودکشی صحبت کرده است.

 

 
بنا به نظر رسمی مشاور وزیر علوم در مصاحبه با خبرگزاری‌های دولتی ایران، خودکشی دومین علت اصلی مرگ در بین دانشجویان ایرانی است.از آنجا که در کشور ایران ورود به دانشگاه یکی از سخت‌ترین مراحل زندگی یک جوان است، بسیاری از کارشناسان بر این نظرند که با گذشتن از این سد، بسیاری از مشکلات جوانان حداقل در ارتباط با برنامه‌ی آینده‌شان حل می‌شود. حال این پرسش مطرح می‌شود که چرا جوانانی که این سد را با موفقیت پشت سر می‌گذارند دست به خودکشی می‌زنند؟

 

دکتر مدنی در این باره چنین می‌گوید: «گروههای تحصیلکرده حساسیت بیشتری هم نسبت به محیط پیرامون خودشان دارند و در واقع نسبت به مشکلاتی که در محیط اطرافشان رخ می‌دهد، حساسیت بیشتری از خودشان نشان می‌دهند و نوعی احساس ناکامی در آنها بیشتر رشد می‌کند».

 

مدنی به این نکته اشاره می‌کند که اقدام به خودکشی در بین این گروه از افراد به قصد مرگ صورت نمی‌گیرد بلکه یک راه فرار است: «افراد تحصیل‌کرده‌ای که اقدام به خودکشی می‌کنند نمی‌خواهند بمیرند، بلکه می‌خواهند به دردهای خودشان پایان بدهند. بنابراین در واقع برای فرار از فشار روزافزونی که به آنها وارد می‌شود، ترجیح می‌دهند با از دست دادن زندگی‌شان آن درد روزافزون را کاهش بدهند و از بین ببرند».

 

 

مطالب مرتبط:

 

 

خودکشی نافرجام یک فوتبالیست ایرانی

 

خودکشی وحشتناک پسر 25 ساله در مترو تهرانپارس

 

خودکشی دختر 8 ساله به خاطر تجاوز جنسی پدرش

 

خودکشی دختر تهرانی از بالای پل شیخ فضل الله + عکس

 

باز هم خودکشی یک دانش آموز ایرانی دیگر

 

خودکشی دختر دانش آموز 13 ساله + عکس

 

خودکشی دختر 9 ساله به خاطر شکلات