پارس ناز پورتال

نحوه تهیه رولت گوشت با روشی دیگر

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه تهیه رولت گوشت با روشی دیگر

نحوه تهیه رولت گوشت با روشی دیگر,رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

 

آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 60 دقیقه  

مواد لازم :

 

 راسته گوساله 600 گرم
 هویج 2 عدد
 فلفل دلمه ای 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
کره50 گرم
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه1 قاشق غذا خوری
زردچوبه1 قاشق غذا خوری
دارچین1/2 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه :
گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.

 

وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

 

رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.

 

بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.

 

نکته های این غذا:
•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

 

 

 

منبع : beryooni.com