پارس ناز پورتال

رازهای رستورانی تهیه پیتزا در خانه که نمیدانستید

مجموعه : آموزش آشپزی
رازهای رستورانی تهیه پیتزا در خانه که نمیدانستید

رازهای رستورانی تهیه پیتزا در خانه که نمیدانستید

 

براي ايراني ها که اصولا با غذاي فرنگي خيلي ميونه خوبي ندارن، پيتزا جز محدود استثناهايي محسوب ميشه که به اندازه غذاهاي ايراني طرفدار داره و کمتر محله و خيابوني رو پيدا ميکنيد که توش حداقل تابلو پيتزا فروشي و نبينيد.

 

اکثر مردم معتقدن که پيتزاي خونگي بنا به دلايل نامعلومي هرگز مثل اون چيزي که رستوران ها درست ميکنن نميشه و هميشه يه جاش ايراد داره، ولي واقعيت اينه که با رعايت چند نکته ي ساده هر کسي حتي شما ميتونيد بهترين پيتزا ها رو تو خونه درست کنيد، فقط با رعايت چند نکته ساده.

 

مواد اوليه :

قارچ به ميزان دلخواه
کالباس به ميزان دلخواه
سرکه 1/2 پيمانه
سير 2 حبه
گوجه فرنگي (براي سس) 2 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
روغن به ميزان لازم
آب (گرم) 1/2 پيمانه
مخمر فوري (ريز) 1-1/2 ق چ
آرد 175 گرم
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
زيتون (دلخواه) به ميزان دلخواه
گوجه فرنگي گوجه فرنگي 1 عدد

پنیرپيتزا به ميزان لازم

 

طرز تهيه خمير پيتزا :

 

آرد رو به همراه مخمر فوري ( خيلي ريز که از نان فانتزي ها ميتونيد تهيه کنيد ) و 1/2 ق چ نمک و باهم خوب مخلوط ميکنيم بعد 1 ق غ روغن و آب رو کم کم اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم ، مواد که خوب مخلوط شد خمير و از ظرف در مياريم و روي يه سطح صاف و آرد پاشي ميکنيد و به مدت 10 دقيقه اونو ورز ميديم ( به اين صورت که خمير و با کف دست باز ميکنيم و خمير که باز شد ميبنديم ، به مدت 10 دقيقه اين کار و ادامه ميديم ) بعد از ورز دادن خميرتونو کامل ميبنديد و جمع مي کنيد يعني اين که هيچ جاش درز و باز شدگي نداشته باشه.

 

خميرتونو توي يه ظرف بزرگ بذاريد ( چون قراره حجمش دوبرابر بشه ) به مدت 1 ساعت يا بيشتر ميذاريد تا خميرتون حجمش دو برابر بشه.

 

طرز تهيه سس پيتزا :

 

نصف فلفل دلمه اي، سير و گوجه فرنگي و سرکه رو ميريزيم تو غذا ساز تا خوب مخلوط بشن بعد مواد و با 4 ق غ روغن و نمک و فلفل کم ميذاريم روي شعله تا به غلظتي که ميخوايم برسه ( يکم رقيق تر از رب ).

 

حالا موقع آماده کردن پيتزامونه

 

1- خمير که حجمش دو برابر شد خميررو با وردنه به اندازه ي قالبتون صاف کنيد . سعي کنيد قالبتون رو چرب نکنيد چون باعث ميشه خميرتون خشک بشه و از آرد استفاده کنيد .

 

2- خمير رو توي ظرفتون بذاريد و يکم به خميرتون لبه بديد چون يکي از علايمي که ميفهميد پيتزاتون آماده شده ، ترد و طلايي شدن دورخمير پيتزاتونه .

 

3- با چنگال چند تا سوراخ روي خميرتون ايجاد کنيد تا خمير بتونه نفس بکشه .

 

4- سس گوجه اي که آماده کرديد و بريزيد روي خمير، بعد به مقدار زياد پنير پيتزا بريزيد ، چونکه بايد 90درصد پنير پيتزايي که ميخوايد بريزيد زير پيتزاتون باشه تا پيتزاتون خوب کش بياد و سعي کنيد پنير پيتزاتون يخ زده نباشه.

 

5- مرحله هاي بعد مواد دلخواهتون رو بريزيد به اينصورت که در لايه هاي پاييني موادي که آب نميندازه ( مثل کالباس ، گوشت چرخ کرده ،کدو ، بادمجون کبابي يا …) و لايه هاي بالايي موادي که آب ميندازه ( مثل فلفل دلمه اي ، قارچ ، زيتون ، …) و هميشه موادتونو زياد نريزيد چون اگه مواد زياد بريزيد پيتزا سنگين ميشه و پيتزاتون خوب در نمياد.

 

6- هر لايه که مواد رو ميريزيد ي مقدار خيلي کمي هم پنير پيتزا براي فاصله بين هر لايه بريزيد و بيشتر سمت مرکز خمير بريزيد و بعد از هر لايه اي که ميريزيد يه فشار کوچيکي به مواد بديد تا به پنير پيتزا بچسبه.

 

7- خوب کالباس و فلفل دلمه اي و قارچ و زيتون و که به ترتيب لايه لايه چيديد روي پيتزاتون ميتونيد يه گوجه رو حلقه حلقه کنيد و براي زيبايي بذاريد روي پيتزاتون.

 

8- بعد پيتزا رو توي فر که با دماي 200 تا 250 درجه گرم کرديد به مدت 20 الي 30 دقيقه بذاريد 

 

 

مطالب مرتبط:

 

مردی که با پیتزا خوردن 45 کیلو لاغر شد +عکس

 

پیتزایی که 14 میلیون تومان آب خورد + عکس

 

توپ های پیتزا مدل جدید و خوشمزه پخت پیتزا +عکس

 

آموزش طرز پخت پیتزای رول شده کدو