پارس ناز پورتال

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

مجموعه : آموزش آشپزی

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما , در این مطلب برای شما طرز تهیه 5 نوع سوپ خوشمزه و مقوی رو که میتونه برای فصل سرما پیش درمانی باشه برای جلوگیری از سرماخوردگی برای شما آما کردیم و امیدواریم بتونید از این نوع سوپ ها تهیه کنید و با خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ مرغ با سس انچیلادا

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 4 ساعت  – مجموعاً : 4 ساعت و 15 دقیقه

 

طرز تهیه:
 
داخل یک آرام پز پنج لیتری، لوبیا، گوجه فرنگی، ذرت، پیاز و فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. دو عدد سینه مرغ را روی مخلوط قرار دهید.

 

داخل یک کاسه بزرگ، سس انچیلادا و سوپ مرغ را به تدریج با شیر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. سس را روی سینه مرغ داخل آرام پز بریزید و بگذارید به مدت 6-8 ساعت روی حرارت ملایم یا به مدت 4-5 ساعت روی حرارت بالا بپزد.

 

پس از پخت، مرغ ها را از داخل آرام پز بیرون بیاورید و به اندازه های کوچک تکه کنید. سپس مرغ را به سوپ برگردانید. سوپ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سرو نمایید.

 

 
مواد اولیه :

کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا سیاه)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
ذرت 280 گرم
پیاز پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای زرد یا قرمز یا سبز خرد شده)
سس انچیلادا 280 گرم
سوپ آماده 1 بسته (سوپ مرغ)
شیر شیر 1.5 فنجان
پنیر جک فلفلی 115 گرم (رنده شده)
سینه مرغ 2 عدد

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ پنیر و کلم بروکلی

 

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 15 دقیقه – مجموعاً : 30 دقیقه

 

طرز تهیه:

آب مرغ را به جوش آورید و پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 15-20 دقیقه با درپوش آرام بجوشد تا اینکه پیاز ها نرم تر شوند.

 

شیر را داخل ماکروویو به مدت 1-2 دقیقه گرم کنید.

 

داخل یک قابلمه جدا کره را آب کنید. سپس آرد و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید سپس با شیر گرم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سوپ شروع به غلیظ شدن بکند.

 

بعد آب مرغ را اضافه کنید و در ادامه آن ها را خوب هم بزنید و مخلوط کنید. پنیر و کلم بروکلی را اضافه کنید و بعد سرو نمایید.

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
آب مرغ 2 فنجان
پیاز پیاز 1 عدد (کوچک – خرد شده)
آرد 40 گرم
کره 55 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر شیر 2 فنجان
پنیر چدار 1.5 فنجان (رنده شده)
پنیر سوئیسی 1/2 فنجان (رنده شده)
کلم بروکلی 2.5 تا 3 فنجان (بخارپز و خرد شده)

 

طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

آماده سازی: 30 دقیقه – مدت انتظار: 1 ساعت – مجموعاً : 1 ساعت و 30 دقیقه

 

طرز تهیه سوپ:

در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های 2.5 سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.

اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.

 

طرز تهیه سس خامه:

کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.

در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.

 

سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.

 

نکته:

* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!

* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید 1/2 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
سینه مرغ 2 عدد (بدون پوست و استخوان)
نمک کرفس 1 قاشق چای خوری
پیاز پیاز 1 عدد (خرد شده)
آب 2 لیتر
ادویه 1/2 قاشق چای خوری (ادویه مرغ)
هویج 2 عدد (بزرگ – حلقه شده)
نمک پیاز 1 قاشق چای خوری
کرفس 2 عدد (ساقه خرد شده)
نمک 2 قاشق چای خوری

 

مواد اولیه سس :

کره 170 گرم
آرد 110 گرم
شیر شیر 4 فنجان

 

طرز تهیه سوپ فلفل خامه ای

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 30 دقیقه – مجموعاً: 45 دقیقه

 

طرز تهیه:

در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.

سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.

حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.

 

 

مواد اولیه :

 

برای 5 نفر
سینه مرغ 450 گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
پیاز پیاز 1 عدد (متوسط – خرد شده)
پودر سیر 1.5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا 2 عدد
آب مرغ 410 گرم
فلفل سبز 225 گرم (فلفل شیرین خرد شده)
نمک 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
پونه 1 قاشق چای خوری (خشک شده)
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش 1 فنجان
خامه 1/2 فنجان (خامه پر چرب زده شده)

 

طرز تهیه سوپ ورمیشل

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 1 ساعت – مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

سوپ ورمیشل سوپی بسیار شناخته شده و خوش طعم است این سوپ در اكثر مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان سوپی سریع و عامه پسند محسوب میشود.

 

طرز تهیه:

در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.گوجه فرنگی را شسته و نگینی كنید و به مواد اضافه كنید تا كمی سرخ شود .فلفل قرمز ، سس سویا و كنجد را نیز به مواد اضافه كرده و تفت بدهید .آب گوشت را به همراه 2 لیوان آب به بقیه مواد اضافه كنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.رشته را به سوپ اضافه كرده و صبر كنید تا كمی نرم شود و سوپ لعاب بیندازد.

 

نكات:

1) میتوانید برای لعاب دار شدن غذا به آن نصف سیب زمینی رنده شده اضافه كنید.

2) اضافه كردن زعفران و فلفل بیشتر غذا را خوشمزه تر میكند.

 

3) اگر نمیتوانید آب گوشت تهیه كنید از عصاره های گوشت یا مرغ استفاده كنید

 

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پیاز پیاز 1 عدد
فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
رشته 1 لیوان (سوپی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 3 عدد
كنجد 3 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 لیوان
سیر سیر 3 حبه
كره 50 گرم
نمك به میزان لازم

 

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات