پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

مجموعه : آموزش آشپزی

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما , در این مطلب برای شما طرز تهیه 5 نوع سوپ خوشمزه و مقوی رو که میتونه برای فصل سرما پیش درمانی باشه برای جلوگیری از سرماخوردگی برای شما آما کردیم و امیدواریم بتونید از این نوع سوپ ها تهیه کنید و با خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ مرغ با سس انچیلادا

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 4 ساعت  – مجموعاً : 4 ساعت و 15 دقیقه

 

طرز تهیه:
 
داخل یک آرام پز پنج لیتری، لوبیا، گوجه فرنگی، ذرت، پیاز و فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. دو عدد سینه مرغ را روی مخلوط قرار دهید.

 

داخل یک کاسه بزرگ، سس انچیلادا و سوپ مرغ را به تدریج با شیر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. سس را روی سینه مرغ داخل آرام پز بریزید و بگذارید به مدت 6-8 ساعت روی حرارت ملایم یا به مدت 4-5 ساعت روی حرارت بالا بپزد.

 

پس از پخت، مرغ ها را از داخل آرام پز بیرون بیاورید و به اندازه های کوچک تکه کنید. سپس مرغ را به سوپ برگردانید. سوپ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سرو نمایید.

 

 
مواد اولیه :

کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا سیاه)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
ذرت 280 گرم
پیاز پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای زرد یا قرمز یا سبز خرد شده)
سس انچیلادا 280 گرم
سوپ آماده 1 بسته (سوپ مرغ)
شیر شیر 1.5 فنجان
پنیر جک فلفلی 115 گرم (رنده شده)
سینه مرغ 2 عدد

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ پنیر و کلم بروکلی

 

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 15 دقیقه – مجموعاً : 30 دقیقه

 

طرز تهیه:

آب مرغ را به جوش آورید و پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 15-20 دقیقه با درپوش آرام بجوشد تا اینکه پیاز ها نرم تر شوند.

 

شیر را داخل ماکروویو به مدت 1-2 دقیقه گرم کنید.

 

داخل یک قابلمه جدا کره را آب کنید. سپس آرد و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید سپس با شیر گرم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سوپ شروع به غلیظ شدن بکند.

 

بعد آب مرغ را اضافه کنید و در ادامه آن ها را خوب هم بزنید و مخلوط کنید. پنیر و کلم بروکلی را اضافه کنید و بعد سرو نمایید.

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
آب مرغ 2 فنجان
پیاز پیاز 1 عدد (کوچک – خرد شده)
آرد 40 گرم
کره 55 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر شیر 2 فنجان
پنیر چدار 1.5 فنجان (رنده شده)
پنیر سوئیسی 1/2 فنجان (رنده شده)
کلم بروکلی 2.5 تا 3 فنجان (بخارپز و خرد شده)

 

طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

آماده سازی: 30 دقیقه – مدت انتظار: 1 ساعت – مجموعاً : 1 ساعت و 30 دقیقه

 

طرز تهیه سوپ:

در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های 2.5 سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.

اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.

 

طرز تهیه سس خامه:

کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.

در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.

 

سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.

 

نکته:

* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!

* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید 1/2 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
سینه مرغ 2 عدد (بدون پوست و استخوان)
نمک کرفس 1 قاشق چای خوری
پیاز پیاز 1 عدد (خرد شده)
آب 2 لیتر
ادویه 1/2 قاشق چای خوری (ادویه مرغ)
هویج 2 عدد (بزرگ – حلقه شده)
نمک پیاز 1 قاشق چای خوری
کرفس 2 عدد (ساقه خرد شده)
نمک 2 قاشق چای خوری

 

مواد اولیه سس :

کره 170 گرم
آرد 110 گرم
شیر شیر 4 فنجان

 

طرز تهیه سوپ فلفل خامه ای

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 30 دقیقه – مجموعاً: 45 دقیقه

 

طرز تهیه:

در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.

سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.

حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.

 

 

مواد اولیه :

 

برای 5 نفر
سینه مرغ 450 گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
پیاز پیاز 1 عدد (متوسط – خرد شده)
پودر سیر 1.5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا 2 عدد
آب مرغ 410 گرم
فلفل سبز 225 گرم (فلفل شیرین خرد شده)
نمک 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
پونه 1 قاشق چای خوری (خشک شده)
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش 1 فنجان
خامه 1/2 فنجان (خامه پر چرب زده شده)

 

طرز تهیه سوپ ورمیشل

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 1 ساعت – مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

سوپ ورمیشل سوپی بسیار شناخته شده و خوش طعم است این سوپ در اكثر مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان سوپی سریع و عامه پسند محسوب میشود.

 

طرز تهیه:

در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.گوجه فرنگی را شسته و نگینی كنید و به مواد اضافه كنید تا كمی سرخ شود .فلفل قرمز ، سس سویا و كنجد را نیز به مواد اضافه كرده و تفت بدهید .آب گوشت را به همراه 2 لیوان آب به بقیه مواد اضافه كنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.رشته را به سوپ اضافه كرده و صبر كنید تا كمی نرم شود و سوپ لعاب بیندازد.

 

نكات:

1) میتوانید برای لعاب دار شدن غذا به آن نصف سیب زمینی رنده شده اضافه كنید.

2) اضافه كردن زعفران و فلفل بیشتر غذا را خوشمزه تر میكند.

 

3) اگر نمیتوانید آب گوشت تهیه كنید از عصاره های گوشت یا مرغ استفاده كنید

 

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پیاز پیاز 1 عدد
فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
رشته 1 لیوان (سوپی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 3 عدد
كنجد 3 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 لیوان
سیر سیر 3 حبه
كره 50 گرم
نمك به میزان لازم

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ