پارس ناز پورتال

نحوه پخت کلم پلو با کلم بنفش و هویج

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه پخت کلم پلو با کلم بنفش و هویج

نحوه پخت کلم پلو با کلم بنفش و هویج,کلم پلو انواع مختلف دارد شیرازی آن از همه معروفتر است که سبزی دارد و کوفته قلقلی. من این کلم پلو را با سویا درست کردم. اگر سویا دوست نداشتید با گوشت چرخ شده و سرخ کرده کلم پلو را درست کنید .

 

آماده سازی : 30 دقیقه  
پخت : 60 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج برای 6 نفر :

 سویا خیس شده 1 پیمانه
 برنج 4 پیمانه
 هویج بزرگ 1 عدد
 کلم بنفش300 گرم
پیاز بزرگ2 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
آویشنبه میزان لازم
لیمو عمانی پودر شدهبه میزان لازم
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر مثل ریحون و ترخون ریز خرد شده100 گرم

 

طرز تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج :
برنج را به روش همیشگی پخته و آبکشی میکنیم . پیازها را خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم.

 

برگ کلم را که به صورت خلالی نازک بریده اضافه می کنیم تا کمی نرم شود سپس هویج را نیز رنده درشت درست کرده و اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

 

بعد سویا را آبکشی کرده و آن را هم اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن و نرم شدن تمام مواد ، ادویه جات و نمک و آبلیمو اضافه مدت چند دقیقه در قابلمه را گذاشته تا آبلیمو کاملا به خورد مواد برود.

 

قابلمه مورد نظر برای پخت برنج را کمی روغن گذاشته و لایه لایه از مواد را به همراه سبزیها میریزیم (من همه ی مواد را با هم مخلوط کردم ) بعد دم می کنیم .

 

 

منبع : beryooni.com