پارس ناز پورتال

پیشگیری از ابتلا به دیابت با کاهش وزن

پیشگیری از ابتلا به دیابت با کاهش وزن

پیشگیری از ابتلا به دیابت با کاهش وزن,محققان می گویند که کاهش وزن می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

 

شنیدن خبرهای تحقیقاتی در مورد پیشگیری از دیابت همیشه خوشحال کننده هستند. یکی از این اخبار، مطلبی بود که به تازگی در دانشگاه کلورادو منتشر شده است.

 

در این تحقیق مشخص شد که افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند می توانند با کنترل قند خون، در طولانی مدت، به حالت نرمال رسیده و خود را از حاشیه ی خطر ابتلا به بیماری دیابت خارج کنند.

 

در این تحقیق از داده های “برنامه پیشگیری از دیابت آمریکا (DPP)” استفاده شد و مشخص شد که شرکت کننده هایی که مقداری از وزن خود را به مرور و از طریق تغییر در سبک زندگی کم کرده اند،

 

احتمال ابتلا به دیابت در آنها به میزان قابل توجهی کم شده است. در این تحقیق نشان داده شد که قند خون این دسته از شرکت کنندگان دوباره وارد محدوده ی طبیعی شده و تا حد زیادی از خطر ابتلا به دیابت دور شده اند.

 

پیشگیری از دیابت بهتر از درمان دیابت

پیشگیری از دیابت بسیار بهتر و موثرتر از درمان دیابت است، علل خصوص برای افراد نوجوان و جوان.

 

متاسفانه مستندات موجود در این تحقیق نشان می دهد که وزن میانگین افراد جامعه رو به افزایش است. این بدان معنی است که “نسل کودکان امروز نسبت به والدین خود، امید به زندگی (میانگین طول عمر کل) کمتری خواهند داشت.”

 

همین تحقیق نشان می دهد که چاقی بزرگترین تهدید برای سلامت نسل بعدی جامعه است.

 

چاقی می تواند عامل ابتلا به بیماری های متعددی از جمله دیابت نوع 2 باشد. 18 درصد از جوانان و 30 درصد از نوجوانان آمریکایی چاق هستند که این قضیه بیانگر آن است که در آینده با افزایش میزان دیابت در جامعه روبرو خواهیم بود. این خبر بسیار تاسف برانگیز است اما خوشبختانه هنوز دیر نشده و می توان از این عارضه پیشگیری کرد.

 

شاید بتوان با رعایت چند نکته ی ساده از روند افزایش میانگین وزن افراد جامعه و در نتیجه میزان ابتلا به بیماری دیابت کم کرد:

 

رژیم غذایی سالم سرشار از میوه ها و سبزیجات و با حداقل چربی های مضر، ورزش منظم و کاهش مصرف دخانیات از اصلی ترین عامل هایی هستند که می توانند از چاقی پیشگیری کنند.

 

پس از همین امروز به منظور کاهش خطر ابتلا به چاقی و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به عوارض جاتبی آن از جمله دیابت نوع 2 سبک زندگی خود و خانواده و علل خصوص کودکانمان را تغییر دهیم.

 

ورزش کنید و کودکانتان را با ورزش کردن آشنا کنید. ورزش مورد علاقه خود و سایر اعضای خانواده را پیدا کنید و به صورت منظم ورزش کنید.

 

ورزش در مدارس و بازی های پر تحرک را فراموش نکنید. بازی های کامپیوتری را دور بریزید و به کودکتان بازی های پر تحرک یاد بدهید و او را تشویق کنید که در مدرسه و یا با دوستان بازی های پرتحرک داشته باشد.

مواد غذایی که در بوفه های مدرسه و یا سوپرمارکت ها به فروش می رسند اغلب چاق کننده و بسیار مضر هستند. سعی کنید نظارت دقیقی بر روی تغذیه ی کودکتان در مدرسه و یا مسیر مدرسه داشته باشید.

 

بهترین کار این است که خودتان برای کودکتان تغذیه ی سالم آماده کنید و هر روز در کیف او قرار داده و او را تشویق کنید که از مواد غذایی سوپرمارکت ها و یا بوفه ی مدرسه استفاده نکند.

 

نگران نباشید. “ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازست.” پس از همین امروز شروع کنید و برای سلامت خود و خانواده تان برنامه ی سالم و مشخصی داشته باشید. تغییر سبک زندگی تاثیرگذارترین روش برای مقابله با بسیاری از بیماری های خطرناک است.

 

 

 

منبع:شفاجو