پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز

نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز,طرز تهیه کوکی شکری :

• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان خنک شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم برای کوکی شکری :

 کره آب شده  2/3 پیمانه
شکر ¾ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
 نمک ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد کامل دو پیمانه
* رویال آیسینگ به مقدار لازم
رنگ غذای قهوه ای به مقدار لازم
پاستیل سفید به مقدار لازم
اسمارتیز قرمز به مقدار لازم
اسمارتیز قهوه ای به مقدار لازم

1. در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید.

 

به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید.

 

با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.

 

3. آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

4. به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.

 

* رویال آیسینگ
مواد لازم برای رویال آیسینگ:

 پودر قند 450 گرم
 پودر مِرینگ 3 قاشق غذاخوری
 پتاسیم بی تارترات نصف قاشق چایخوری
 آب گرم  نصف پیمانه
یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه رویال آیسینگ :
1. در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

 

منبع : bartarinha.ir

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ