پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه غذای خوشمزه کال کباب شمالی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه غذای خوشمزه کال کباب شمالی

طرز تهیه غذای خوشمزه کال کباب شمالی

 

این بار میخواهیم با دستور غذایی آسان ولی بسیار خوش مزه و طعم ، حسابی اشتهای شما را نحریک کنیم.كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو می‌كنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 

2 عدد بادمجان بزرگ

5 ق س گردوی آسیاب شده

1 ق چ سر پر گلپر

2 ق س رب انار ملس

4 ق س آب انار

2 جبه سیر رنده شده

به میزان لازم نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

 

1. ابتدا بادمجان‌ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته‌ آهسته کباب شود. بادمجان‌ها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجان‌ها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهسته‌آهسته با دست پوست شان را جدا کنید.

 

2. بادمجان‌های کبابی را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

 

3. اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. در یک‌کاسه مناسب بادمجان له‌شده را همراه با گردو بریزید و مخلوط‌کنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

 

4. حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط‌کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود.

 

5. بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید. در حالتی  دیگه گیلانی‌ها این غذا را با برنج سرد هم سرو می‌کنند.

 

مطالب مرتبط:

 

آموزش طرز پخت پیتزای رول شده کدو

 

پیتزا ترکیه ای لاه ماجون را در خانه درست کنید

 

گران ترین پیتزای جهان فقط 3 میلیون تومان + عکس

 

پیتزای خوشمزه مارگاریتا مخصوص گیاهخواران

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ