پارس ناز پورتال

طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله

 طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله

 

همسرتان را با درست کردن مسما انار و بادمجان در شب چله غافلگیر کنید.شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین شب ها برای ایرانیان است که دور هم جمع می شوند. با پارس ناز همراه باشدی و با این دستور غذایی خوشمزه این بار برای شب یلدای تان مسما بادمجان و انار درست کنید.

مواد لازم برای مسما انار و بادمجان شب یلدا :

 

گوشت مرغ400 گرم
 دانه انار1 پیمانه
آب انار2 پیمانه
 پیاز متوسط1 عدد
روغن2 قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی3 عدد

 

روش تهیه مسما بادمجان و انار برای شب یلدا :

 

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.

 

مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود. می توانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، می توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.

 

بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.20 دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

نکته 1 : اگر آب انار در دسترس نبود می توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

 

نکته 2 : ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

 

 

مطالب مرتبط:

 

کیک مجلسی و خوشمزه انار مخصوص شب یلدا

 

شب یلدای تان را با مسقطی هندوانه شیرین تر کنید

 

طرز تهیه ژله رولتی سورپرایز لایه لایه با عکس

 

جدیدترین تزیینات ژله در منزل برای پذیرایی و دسر