پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن ترشی فلفل هندی

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن ترشی فلفل هندی

آموزش درست کردن ترشی فلفل هندی

 

می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به ترشی فلفل هندی اضافه کنید.ترشی فلفل هندی خوشمزه و اشتها کنار غذاهایتان رنگ و طعم بینظیری به سفره هایتان میبخشد . با پارسناز همراه باشید

 

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی :

 فلفل سبز خرد شده500 گرم
 سیر خرد شده250 گرم
پوست لیمو ترش به میزان لازم
 فلفل خشک هندی 10 عدد
تخم گشنیز1 فنجان
زیره سبز1/2 فنجان
میخک5 عدد
فلفل سیاه1/4 فنجان
روغن زیتون یا روغن کنجد3 فنجان
آبلیموی تازه1/2 فنجان
نمک3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ترشی فلفل هندی :

تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید.

 

آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.نکته :می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.

 

 

مطالب مرتبط:

 

 طرز تهیه ترشی خوشمزه لبو و انار

 

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

 

طرز تهیه ترشی تخم مرغ آب پز

 

نحوه تهیه انواع ترشی و شور