خورش و انواع اون در کشور ما دارای طرفداران زیادی هست که اون ها رو با طعم ها و مزه های جدید طبخ میدن و اون رو مزه دار می کنند. ما در این آموزش طرز تهیه پخت گوشت دنده رو با طعم هلو به شما آموزش می دهیم و امیدواریم با تهیه اون یه غذای خوشمزه و کامل رو کنار خانواده میل کنید و از آن لذت ببرید
زمان: 20 دقیقه – پخت: 4 ساعت – برای حدود 10 نفر
مواد لازم:
گوشت گاو با استخوان دنده 1 کیلو
روغن زیتون: به میزان لازم
پیاز زرد: 3 عدید
سیر خرد شده : 1 قاشق غذا خوری
هلوی تازه، پوست کنده و خورد شده 4 عدد
آویشن تازه: به میزان لازم
سرکه : 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
در مرحله اول گوشت های دنده رو که آماده کردید باید داخل روخن زیتون تفت بدید تا تقریبا نیمه سرخ کرده بشه و بوی روغن زیتون رو به خودش جذب کنه برای طعم و مزه بهتر . در همین حین کمی آویشن و نمک هم برای بهتر کردن طعم گوشت به اون اضافه کنید
یادتون باشه که موقع تفت دادن گوشت دنده اون رو زیاد سرخ نکنید که بوی سوختگی و یا سرخ شدنی به خودش بگیره چون در موقع تفت دادن با هلو مزه خودش رو از دست میده
حالا هلو های خرد شده رو توی یه ظرف تفلون بریزید و با پیاز های خورد شده و روغن زیتون شرع کنید به تفت دادن تا هم پیاز ها کمی سرخ بشن و هم هلو برای پختن اماده بشه در همین حین شما می تونید کمی دارچین رو هم به اون اضافه کنید
حالا یه قابلمه با 2 لیوان آب آماده کنید و بزارید آب که شروع کرد به جوش افتادن گوشت های دنده و هلوی سرخ شده رو به اون اضافه کنید و بزارید تا خوب مثل یه خورش جا بفته و طعم هلو حسابی به گوشت بچسبه تا جایی که تقریبا همه آب درون ظرف خشک شده باشه . می تونید چند برگ ترخون رو هم توی ظرف بندازید تا عطر خوبی به غذاتون بده
آب هلو و گوشت دنده که رو به پایان رفتن رسید گوشت رو از آب هلو خارج کنید و اون رو در کنار برنج و یا هر غذایی دیگه ای که دوست دارید بزارید و در کنار خانواده از خوردن گوشت دنده با طعم هلو لذت ببرید
منبع: ایران مطلب