پارس ناز پورتال

عضویت در گروه
عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش درست کردن کلوچه گوشت

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن کلوچه گوشت

 
مواد لازم :

 


سیر
دو حبه
مغز نان باگت
2/1 1 پیمانه
شیر
2/1 پیمانه
پیاز
1 عدد
روغن برای سرخ كردن مقداری
گوشت چرخ كرده 500 گرم
جعفری ساطوری 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه كاری به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
پنیر گودا 80 گرم


 طرز تهیه :

مغز نان باگت را در شیر خیس كرده پیاز را با رنده درشت رنده می كنیم و در كمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می كنیم . گوشت چرخ كرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا كند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمك , فلفل , ادویه كاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم .

از مایه مقداری برداشته وبه صورت كلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می كنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر كلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.

 

 

طرز درست کردن شامی بابلی

 
 
 
تبلیغات سمت چپ 1

جدید ترین مطالب سایت

تبلیغات سمت چپ 3
تبلیغات سمت چپ 4
تبلیغات سمت چپ 5

مرتبط با آموزش آشپزی

تبلیغات سمت چپ 6
تبلیغات سمت چپ 7