پارس ناز پورتال

تبلیغات زیر منو 1
تبلیغات زیر منو 2
reg
بهترین عکس های روز گالری مدل مو و آرایش گالری مدل لباس پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
تبلیغات سمت راست 2
مشاهده همه

مجله خبری

مشاهده همه

مطالب جالب و خواندنی

مشاهده همه

مدل لباس جدید

مشاهده همه

اخبار سینما

مشاهده همه

گالری عکس های خنده دار

مشاهده همه

آرایش صورت و زیبایی

مشاهده همه

اخبار ورزشی و خبرهای ورزش

مشاهده همه

مطالب طنز

مشاهده همه

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی

  • پارس ناز
  • مجله
  • جالب
  • مدل لباس
  • سینما
  • عکس
  • آرایشی
  • ورزشی
  • طنز
  • بیوگرافی
تبلیغات میان صفحه 2

آموزش درست کردن کلوچه گوشت

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن کلوچه گوشت

 
مواد لازم :

 


سیر
دو حبه
مغز نان باگت
2/1 1 پیمانه
شیر
2/1 پیمانه
پیاز
1 عدد
روغن برای سرخ كردن مقداری
گوشت چرخ كرده 500 گرم
جعفری ساطوری 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه كاری به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
پنیر گودا 80 گرم


 طرز تهیه :

مغز نان باگت را در شیر خیس كرده پیاز را با رنده درشت رنده می كنیم و در كمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می كنیم . گوشت چرخ كرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا كند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمك , فلفل , ادویه كاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم .

از مایه مقداری برداشته وبه صورت كلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می كنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر كلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.

 

 

طرز درست کردن شامی بابلی

 
 
 


تبلیغات سمت چپ 1
تبلیغات سمت چپ 2
پربازدید هفته
پربازدید ماه
تبلیغات سمت چپ 3
تبلیغات سمت چپ 4
تبلیغات سمت چپ 5
جدید ترین
پربازدید ترین
تبلیغات سمت چپ 6
تبلیغات سمت چپ 7