پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن رولت گوشت

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن رولت گوشت

 

 

مواد لازم :

 


پیاز
2 عدد
پنیر گودا
150 گرم
مغز نان سفید باگت
1 عدد
شیر
3/1 پیمانه
گوشت چرخ كرده750 گرم
نمك و فلفلبه میزان لازم
هویج آب پز3 عدد
تخم مرغ1 عدد
سفیدة تخم مرغ1 عدد
رب گوجه فرنگی2/1 پیمانه
شكر2 قاشق سوپخوری
سركه3 قاشق سوپخوری
آب4/1 پیمانه


طرز تهیه :

پیاز را رنده كرده,آب پیاز را می گیریم . پنیر را نیز رنده می كنیم , سپس مغز نان را با شیر مخلوط می كنیم . گوشت چرخ كرده , پیاز , پنیر رنده شده , مغز نان سفید و نمك و فلفل را مخلوط كرده , كاملاً ورز می دهیم . گوشت را پهن كرده , هویج را پس از پوست گرفتن نیم پز می كنیم . تخم مرغ را نیز آب پز كرده از وسط چهار قاچ می زنیم .

روی سطح گوشت كمی سفیدة تخم مرغ با برس مالیده, مطابق تصویر هویج و تخم مرغ را قرار داده , گوشت را لوله می كنیم . در حالی كه گوشت را لوله می كنیم لابه لای گوشت , سفیدة تخم مرغ را با برس می مالیم , سپس در فویل پیچیده و در سینی فر قرار داده در طبقه وسط فری كه با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم كرده ایم به مدت یك ساعت و نیم الی دو ساعت قرار می دهیم . زمانیكه رولت گوشت پخته شد از فر بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار داده سپس آنرا تزئین می كنیم.