مواد اولیه :
فیله مرغ | 300 گرم |
آبلیمو | دو قاشق سوپخوری |
گوجهفرنگی | دو عدد |
زعفران آبكرده | دو قاشق سوپخوری |
لیموترش | یك عدد |
فیله گوسفندی | 300 گرم |
سیخ چوبی | به میزان لازم |
پیاز | یك عدد |
روغن زیتون | دو قاشق سوپخوری |
نمك و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
فیله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك، فلفل و پیاز قرار میدهیم بعد مرغ را با فیله گوشت روی هم گذاشته، مقداری با استیك كوپ، كوبیده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حلزونی پیچیده به سیخ چوبی میزنیم، مقداری روغن مایع داخل تابه چدنی ریخته و به همراه گوجهفرنگی داخل تابه سرخ میكنیم. این غذا با حرارت ملایم باید آماده گردد تا مغز پخت شود.