پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن استیک قارچ

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن استیک قارچ

در ماهیتابه قرارداده و سرخ می كنیم . آن گاه در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم ، سپس با كلم سفید، پیازچه و… آن را تزیین می كنیم

مواد لازم :


گوشت فیله گوساله ::  ۲۰۰گرم

پودر فلفل :: ۴/۱ قاشق چایخوری

خردل :: نصف قاشق چایخوری

قارچ :: ۱ قاشق سوپخوری

آرد ذرت :: ۲ قاشق سوپخوری

روغ مایع :: ۲ قاشق سوپخوری

آب مرغ :: ۲ پیمانه

كره :: ۳ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل :: به میزان لازم


طرز تهیه :

قارچ را پس از شستن خرد كرده ، در كره تفت می دهیم ، آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده ، با كمی نمك و فلفل روی حرارت قرار داده ، به هم می زنیم تا سس كمی غلیظ شود . در آخر قارچ را اضافه كرده و روغن مایع را در ماهیتابه ریخته وروی حرارت قرار می دهیم . سپس گوشت را كمی با بیفتك كوب كوبیده ، سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده و با برس روی گوشت می مالیم وگوشت را به این ترتیب مزه دار كرده.