پارس ناز پورتال

طرز تهیه کرپ قارچ با مرغ

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه کرپ قارچ با مرغ

 مواد لازم برای خمیر کرپ :

 

* آرد : ۱۵۰ گرم یا یک لیوان

 

* نمک : نصف قاشق مرباخوری

 

* تخم مرغ : یک عدد

 

* شیر : ۲ لیوان

 

* پیازچه : یک چهارم لیوان

 

مواد داخل کرپ :

 

* گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) : ۲۵۰ گرم

 

* قارچ خرد شده : ۱۵۰ گرم

 

* پیاز خرد شده : ۱ عدد

 

* نمک و فلفل : به اندازه لازم

 

* پنیر موزارلا ( رنده شده) : ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه خمیر کرپ :

کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم :

 

در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید .

 

مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید .

 

سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید .

 

همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود .

 

خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ ۳ دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید .

 

طرز تهیه مواد داخل کرپ :

روغن را روی حرارت داغ کنید .

 

سپس پیاز را در روغن داغ بریزید .

 

پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ را به آن اضافه کنید .

 

برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید .

 

در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید .

 

شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید .

 

نکات تغذیه ای :
پنیر موزارلا ( MOZZARELLA CHEESE ) ، یک نوع پنیر نرم نارس با دلمه ی پلاستیک مانند است که اصل و منشا آن جنوب ایتالیا است. امروزه این پنیر در بیشتر کشورهای اروپایی ساخته می شود. این پنیر کاربرد گسترده ای برای روی پیتزا دارد ، چرا که حالت کشسانی خوبی دارد.