پارس ناز پورتال

عضویت در گروه
عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه آش جو برای سفره افطار

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه آش جو برای سفره افطار


مواد لازم برای 10 تا 12 نفر :


جو پوست گرفته

۲۵۰ گرم

سبزی آش

۱/۵ كیلو

نخود و لوبیا و عدس

به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم

برنج

یك استكان معادل ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ كرده

۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

كشك ساییده ی غلیظ

۴ تا ۵ لیوان ( یك لیتر )

نمك و فلفل

به مقدار كافی

زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس كنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ كرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خیس كنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم كنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد كرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بكوبید و داخل آش بریزید . این آش باید كاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، كشك را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ كرده آن را تزیین كنید .

 

 

  طرز تهیه پیتزای دودی رژیمی

 
 
 



تبلیغات سمت چپ 1

جدید ترین مطالب سایت

تبلیغات سمت چپ 3
تبلیغات سمت چپ 4
تبلیغات سمت چپ 5

مرتبط با آموزش آشپزی

تبلیغات سمت چپ 6
تبلیغات سمت چپ 7