در ضمن، اگر فردی به مصرف غذاهای تند عادت نداشته باشد و یک وعده غذای تند مصرف کند نیز احتمال بروز واکنش های آلرژیک در او زیاد است اما یمنی ها به مصرف این غذاها عادت کرده اند. پس بنابر عادت می توان به افراد اجازه داد که غذاهای شان را تند و پرادویه مصرف کنند یا نه.
از دیگر عادت های خوب یمنی ها، مصرف غذاهای کبابی است. زیرا با رعایت شرایط بهداشتی، کباب کردن، بهترین شیوه پخت انواع گوشت است البته در صورتی که با انواع سبزیجات مثل گوجه فرنگی، هویج و فلفل دلمه ای استفاده شود. در ضمن می توان کباب کردن را عادت بسیار خوبی دانست به شرطی که برش های نازک گوشت روی زغال طبیعی گذاشته شوند.
توجه به این نکته نیز لازم است که تمام قسمت هایی که هنگام کباب کردن می سوزند حتما باید قبل از مصرف جدا کرد زیرا این قسمت ها حاوی مواد مضر و سرطان زا هستند که برای سلامت مصرف کننده می توانند خطرناک باشند. بنابراین قبل از مصرف گوشت کباب شده و سبزیجاتی که به همراه هم آنها را روی منبع حرارت می گذارید، سطوح سوخته آنها را جدا کنید به این ترتیب غذایی خواهید داشت که ارزش تغذیه ای قابل قبولی دارد.