پارس ناز پورتال

طرز درست کردن خورش ماست اصفهانی!

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز درست کردن خورش ماست اصفهانی!

مواد لازم برای تهیه خورش ماست:

مرغ – ۷۵۰ گرم

پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری

آب – ۵۰۰ میلی لیتر

زعفران – ۶ قاشق چایخوری

خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری

ماست چکیده – ۵۰۰ گرم

نمک – ۱ قاشق چایخوری

خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری

زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش ماست:

مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.

 
تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

( این خورشت را بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد )