پارس ناز پورتال

طرز درست کردن میگو سوخاری با اسفناج

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز درست کردن میگو سوخاری با اسفناج
 
 

مواد لازم :


میگو

12 عدد

آرد سوخاری و شیر

از هر کدام نصف پیمانه

پنیر پارمسان

1/4 پیمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل

از هر کدام نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه

از هر کدام 1/4قاشق چایخوری

تخم‌مرغ

یك عدد

اسفناج

20 برگ كامل (100 گرم)

آرد

یك قاشق چایخوری

روغن زیتون

یك قاشق سوپخوری

 
 
طرز تهیه:

میگوها را شسته و پاك می‌كنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌كنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار می‌كنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم.