پارس ناز پورتال

تبلیغات زیر منو 1
تبلیغات زیر منو 2
reg
بهترین عکس های روز گالری مدل مو و آرایش گالری مدل لباس پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
تبلیغات سمت راست 2

جدید ترین مطالب

مشاهده همه
مشاهده همه

مجله خبری

مشاهده همه

مطالب جالب و خواندنی

مشاهده همه

مدل لباس جدید

مشاهده همه

اخبار سینما

مشاهده همه

گالری عکس های خنده دار

مشاهده همه

آرایش صورت و زیبایی

مشاهده همه

اخبار ورزشی و خبرهای ورزش

مشاهده همه

مطالب طنز

مشاهده همه

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی

  • پارس ناز
  • مجله
  • جالب
  • مدل لباس
  • سینما
  • عکس
  • آرایشی
  • ورزشی
  • طنز
  • بیوگرافی
تبلیغات میان صفحه 2

طرز درست کردن کوفته تبریزی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز درست کردن کوفته تبریزی


مواد لازم:

گوشت بدون چربی چرخ کرده نیم کیلو


آرد نخودچی ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

زردچوبه به مقدار کم

تخم مرغ پخته شده سفت ۴ تا ۵ عدد

آلو ۲۵۰ گرم

گردو خرد شده ۲/۱ لیوان

نمک و فلفل بمقدار کافی

طرز تهیه:

تخم مرغها را در ظرفی می‌شکنیم کمی نمک و فلفل می‌زنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ می‌ریزیم کمی زعفران حل شده در آب جوش به مایه اضافه می‌کنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه می‌ریزیم و مایه را خوب مخلوط می‌کنیم.اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه می‌ریزیم مایه را خوب مالش می‌دهیم.

بعد پیاز سرخ کرده را با زردچوبه مخلوط می‌نماییم ۵ تا ۶ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید بعد از مایه داخل یک پیاله کوچک پر می‌کنیم وسط مایه را گود می‌نماییم یک دانه تخم مرغ سفت و کمی آلو قیسی و پیاز سرخ کرده و گردوی خرد شده وسط مایه می‌گذاریم روی کوفته را جمع می‌کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند بعد کوفته ها را با دست صاف کرده تا کاملا گرد و منظم شود

این کوفته را معمولا به بزرگی یک پرتقال درشت درست می‌کنند و گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت در اینصورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم در هر حال موادی که میل داریم داخل کوفته بریزیم باید کاملا در کوفته پوشیده بماند

کوفته های کوچکتر را وقتی آب و پیاز جوش آمد داخل آن می‌اندازیم و کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده یعنی سر پارچه را جمع کرده گره می‌زنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است می‌اندازیم.آب کوفته باید به مقداری باشد که روی آنرا بگیرد و در ظرف را می‌بندیم می‌گذاریم کوفته آهسته بجوشد و بپزد و آب آن در حدود دو لیوان بشود.ممکن است به آب کوفته کمی رب گوجه فرنگی نیز بزنیم در صورتیکه کوفته در پارچه باشد آن را بعد از پختن از پارچه خارج کرده در ظرف قرار می‌دهیم و آب کوفته را روی آن می‌ریزیم.

ممکن است به مایه کوفته تبریزی نیم کیلو سبزی(تره-جعفری-شبت-مرزه-نعناع-ترخان)خرد کرده نیز مخلوط نمود و البته کوفته تبریزی با سبزی خوشمزه تر و معطر است.)اطراف کوفته را با تربچه و پیازچه فراوان تزئین می‌نمائیم.

گردو خرد شده ۲/۱ لیوان

 
 
 
 


تبلیغات سمت چپ 1
تبلیغات سمت چپ 2
پربازدید هفته
پربازدید ماه
تبلیغات سمت چپ 3
تبلیغات سمت چپ 4
تبلیغات سمت چپ 5
جدید ترین
پربازدید ترین

ادبیات،شعر و داستان‌

تبلیغات سمت چپ 6
تبلیغات سمت چپ 7