پارس ناز پورتال

تبلیغات زیر منو 1
تبلیغات زیر منو 2
reg
بهترین عکس های روز گالری مدل مو و آرایش گالری مدل لباس پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
تبلیغات سمت راست 2

جدید ترین مطالب

مشاهده همه
مشاهده همه

مجله خبری

مشاهده همه

مطالب جالب و خواندنی

مشاهده همه

مدل لباس جدید

مشاهده همه

اخبار سینما

مشاهده همه

گالری عکس های خنده دار

مشاهده همه

آرایش صورت و زیبایی

مشاهده همه

اخبار ورزشی و خبرهای ورزش

مشاهده همه

مطالب طنز

مشاهده همه

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی

  • پارس ناز
  • مجله
  • جالب
  • مدل لباس
  • سینما
  • عکس
  • آرایشی
  • ورزشی
  • طنز
  • بیوگرافی
تبلیغات میان صفحه 2

طرز درست کردن شیرین پلو

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز درست کردن شیرین پلو


مواد لازم

مرغ 1 کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

برنج 750 گرم

کره 100 گرم

خلال بادام 1 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پیمانه

زعفران 1 قاشق چایخوری

شکر 1.5 پیمانه

آب 2 پیمانه

نمک و روغن به میزان لازم

 
 
طرز تهیه

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.

دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.

ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.

برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.

پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.

برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.

باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.

 
 
 
 
 


تبلیغات سمت چپ 1
تبلیغات سمت چپ 2
پربازدید هفته
پربازدید ماه
تبلیغات سمت چپ 3
تبلیغات سمت چپ 4
تبلیغات سمت چپ 5
جدید ترین
پربازدید ترین

ادبیات،شعر و داستان‌

تبلیغات سمت چپ 6
تبلیغات سمت چپ 7