پارس ناز پورتال

تبلیغات زیر منو 1
تبلیغات زیر منو 2
reg
بهترین عکس های روز گالری مدل مو و آرایش گالری مدل لباس پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
تبلیغات سمت راست 2
مشاهده همه

مجله خبری

مشاهده همه

مطالب جالب و خواندنی

مشاهده همه

مدل لباس جدید

مشاهده همه

اخبار سینما

مشاهده همه

گالری عکس های خنده دار

مشاهده همه

آرایش صورت و زیبایی

مشاهده همه

اخبار ورزشی و خبرهای ورزش

مشاهده همه

مطالب طنز

مشاهده همه

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی

  • پارس ناز
  • مجله
  • جالب
  • مدل لباس
  • سینما
  • عکس
  • آرایشی
  • ورزشی
  • طنز
  • بیوگرافی
تبلیغات میان صفحه 2

چند خواص مهم خیار برای پوست و چشم

چند خواص مهم خیار برای پوست و چشم

 
خیار به کاهش تورم دور چشم و نیز حلقه های تیره زیر چشم کمک می کند و در اکثر نقاط دنیا مردم از این نوع درمان به صورت وسیعی استفاده می کنند.شما می توانید از خیار به عنوان یک دستمال بسیار شگفت انگیز و طبیعی برای رفع پف کردگی دور چشم ها و خستگی آنها همراه با آرامش کامل استفاده کنید. این دستمال های طبیعی پس از یک روز سخت کاری واقعا معجزه می کنند.
 
خیار برای پوست

اگر پوستی شاداب می خواهید، خیار راه حل شماست. چون خیار و پوست سطح یکسانی از هیدروژن را تقسیم می کنند، پوشش کل نواحی تحت درمان برای خیار راحت تر است و به این ترتیب پوست شما نرم و لطیف تر از هر زمانی می شود و به آرامش می رسید.

از آب خیار نیز می توانید برای بهبود پوستتان استفاده کنید.

به خاطر اثرات خنک کننده خیار، می توان از آن به عنوان عصای جادویی برای درمان تمام مشکلات پوستی استفاده کرد و به خاطرخاصیت پاک کننده اش پوست را بسیار نرم و لطیف می کند.

برای داشتن پوستی شاداب، نرم و شفاف می توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید:

۵-۴ عدد برگ نعنا را خرد کنید.

خیار را پوست کنده و تخم های آنرا خارج کنید.

برگ های نعنا را به خیار اضافه کنید.

سفیده یک تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و بعد به مخلوط خیار و نعنا اضافه کنید.

این ترکیب را به مدت ۲۰ دقیقه روی صورت خود بگذارید سپس با آب بشویید و با دستمال خشک کنید.

خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند .
ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند .
خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . گلهای آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارند میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک و یا دراز باشد .

ترکیبات شیمیایی
خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد .
در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .

انرژی  ۸ کالری
آب  ۹۵ گرم
پروتئین  ۰/۶ گرم
مواد چربی  ۰/۱ گرم
مواد نشاسته ای  ۲/۵ گرم
فسفر  ۳۰ میلی گرم
آهن  ۰/۲ میلی گرم
کلسیم ۲۵ میلی گرم
پتاسیم  ۱۶۰ میلی گرم
ویتامین آ  ۲۵۰ واحد
سدیم  ۶ میلی گرم
ویتامین ب ۱  ۰/۰۳ میلی گرم
ویتامین ب ۲  ۰/۰۴ میلی گرم
ویتامین ب ۳  ۰/۲ میلی گرم
ویتامین ث  ۷ میلی گرم
خواص داروئی

خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند .

۱٫خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند .
۲٫خیار ادرار آور است .
۳٫خیار خون را تصفیه می کند.
۴٫سوپ خیار حبس البول را از بین می برد .
۵٫عصاره برگهای له شده خیار ایجاد تهوع می کند بنابراین در مسمومیت ها و اختلالات دستگاه جهاز هاضمه مصرف می شود .
۶٫خیار عطش را تسکین می دهد .
۷٫خیار ملین است .
۸٫خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.
۹٫اگر پوست شما چرب است خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شستشو دهید .
۱۰٫اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از لوسیون زیر استفاده کنید :
یک خیار معمولی را با دو لیون آب بجوشانید تا حجم آن یک لیوان شود سپس آنرا صاف کنید و بگذارید سرد شود بعد ۵۰ گرم بادام خام و پوست کنده را آسیاب کرده و با این آب مخلوط کنید و بهم بزنید و با پارچه صاف کنید و به محلول صاف شده ۲۵۰ گرم الکل سفید و یک گرم اسانس گل سرخ اضافه کنید و کاملا هم بزنید هر روز از این لوسیون طبیعی به صورت خود بزنید تا پوست شما همیشه جوان بماند .

مضرات :اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه هضم گردد . خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند .

 
 
 
 


تبلیغات سمت چپ 1
تبلیغات سمت چپ 2
پربازدید هفته
پربازدید ماه
تبلیغات سمت چپ 3
تبلیغات سمت چپ 4
تبلیغات سمت چپ 5
جدید ترین
پربازدید ترین

ادبیات،شعر و داستان‌

تبلیغات سمت چپ 6
تبلیغات سمت چپ 7

مجله خبری روز