پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه شیرینی فندقی برای عید نوروز

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه شیرینی فندقی برای عید نوروز

 
آموزش تهیه شیرینی فندقی برای عید نوروز
 
مواد لازم : مغز فندق بوداده بدون نمك  125 گرم مغز بادام بوداده بدون نمك  125 گرم  آرد سفید 250 گرم پودر ‌قند  250 گرم  هل كوبیده  یك قاشق مرباخوری روغن 175 گرم پودر پسته به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد.
 

مواد لازم :

 

 مغز فندق بوداده بدون نمک  ۱۲۵ گرم
مغز بادام بوداده بدون نمک  ۱۲۵ گرم
 آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر ‌قند  ۲۵۰ گرم
 هل کوبیده  یک قاشق مرباخوری
روغن ۱۷۵ گرم
پودر پسته
به میزان لازم

 
طرز تهیه :
 
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.
 
 
 
تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ