پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

کتاب گینس و عجیب ترین رکوردهای جهان (7) کتاب گینس و عجیب ترین رکوردهای جهان (7) رازهای زندگی و مرگ فردین از زبان پسر و عروسش +عکس رازهای زندگی و مرگ فردین از زبان پسر و عروسش +عکس سرانجام عجیب مرد بخاطر دختر همجنس باز (عکس) سرانجام عجیب مرد بخاطر دختر همجنس باز (عکس) رستورانی در یزد که به مشتریان دارای پوشش سنتی تخفیف می دهد رستورانی در یزد که به مشتریان دارای پوشش سنتی تخفیف می دهد راز جالب جوان ماندن این خانم 100 ساله (عکس) راز جالب جوان ماندن این خانم 100 ساله (عکس) مراسم ازدواج باشکوه به سبک هزار و یک شب +عکس مراسم ازدواج باشکوه به سبک هزار و یک شب +عکس خلاقیت عجیب زنبور ها در مجسمه سازی خلاقیت عجیب زنبور ها در مجسمه سازی این والدین ادعا می کنند فرزند آنها شیطان است این والدین ادعا می کنند فرزند آنها شیطان است معجزه ای شگفت انگیز مرتبط با انگشتر معجزه ای شگفت انگیز مرتبط با انگشتر اقدام شگفت انگیز این مرد با مو در آرایشگاه اقدام شگفت انگیز این مرد با مو در آرایشگاه گران‌ قیمت ترین کتاب در جهان گران‌ قیمت ترین کتاب در جهان دختری با بیماری عجیب که او را مثل مجسمه می کند +عکس دختری با بیماری عجیب که او را مثل مجسمه می کند +عکس عکس های ناراحت کننده از زندگی دردناک دختر گربه ای عکس های ناراحت کننده از زندگی دردناک دختر گربه ای سدهای برنجی خلاقانه و جالب در آشپزخانه های ژاپن سدهای برنجی خلاقانه و جالب در آشپزخانه های ژاپن زیباترین دختر جهان معروف به باربی زیباترین دختر جهان معروف به باربی این فرشته واقعی سربازان را نجات داد این فرشته واقعی سربازان را نجات داد نقاشی دیواری های یک مادربزرگ ۸۷ ساله نقاشی دیواری های یک مادربزرگ ۸۷ ساله شیری که عاشق بغل کردن دو نفر است (عکس) شیری که عاشق بغل کردن دو نفر است (عکس) غسل در آب 17 درجه زیر صفر برای پاکسازی روحی (عکس) غسل در آب 17 درجه زیر صفر برای پاکسازی روحی (عکس) نقاشی های شگفت انگیز و هنرمندانه این پسر 11 ساله نقاشی های شگفت انگیز و هنرمندانه این پسر 11 ساله

طرز تهیه فلافل و چند ترفند برای خوشمزه تر شدن

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه فلافل و چند ترفند برای خوشمزه تر شدن

 
اگر می‌خواهید فلافل‌ها را با سس میل کنید، بهتر است که سستان، سس گوجه‌فرنگی خانگی باشد که از نمک کمی تهیه شده و گوجه‌فرنگی تازه در آن به کار رفته باشد. ترشی نیز یکی از همراهان اصلی این غذاست. البته می‌توانید فلافل را با برگ‌های تازه کاهو و گوجه‌فرنگی حلقه شده نیز میل کنید. نوشیدنی مناسب این غذا نیز می‌تواند یک لیوان شربت آب‌لیمو البته طعم‌دار شده با عرق نعناع باشد تا به هضم غذایتان کمک کند. البته چای نعناع هم گزینه مناسبی برای تندخوری های حرفه ای (مانند هندی ها) است.
 
مـواد لازم برای 4 نفر :
نخود چرخ شده        2 لیوان 480 کیلوکالری

پیاز بزرگ                1 عدد 25 کیلوکالری

تخم‌مرغ                 1 عدد 100 کیلوکالری

روغن مخصوص سرخ کردن        7 قاشق غذاخوری 630 کیلوکالری

 زردچوبه، فلفل قرمز و نمک       به میزان دلخواه 0 کیلوکالری


طـرز تهیه فلافل :

* در یک کاسه بزرگ، نخودهای چرخ شده را بریزید و رویشان پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید.

* پیاز را ریز رنده کنید و به دلخواهتان فلفل قرمز اضافه کنید. اصل این غذا تند است اما در صورت تمایل می‌توانید مقدار تندی غذا را کم یا زیاد کنید.

* در تابه‌ای با دیواره‌های بلند مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
 

* سپس مقداری از مایه فلافل را بردارید و در قالب مخصوص بریزید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
 

* پس از سرخ شدن نیز فلافل‌ها را در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. به این ترتیب می‌توانید فلافل‌های آماده شده را با برش‌های نان و ترشی سرو کنید.

9 راز فلافل :

فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه می‌شود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیب‌زمینی و نخود نیز وجود دارد اما برای خوش‌طعم‌تر شدن این غذا باید به نکته‌هایی دقت کرد:
 

1. برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌شوند.
 

2. بهترین ادویه برای تهیه این غذا، زیره است البته فرقی نمی‌کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به این غذا به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. در ضمن، می‌توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب غذایتان عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
 

3. هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که آن‌ها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخودهای چرخ شده کمی از دانه‌های شکر درشت‌تر باشد.
 

4. در صورت تمایل می‌توانید به مایه فلافلتان تخم‌مرغ بزنید زیرا اگر نخودها به خوبی چرخ شده باشند، دیگر برای چسبنده شدن آن‌ها نیاز به افزودن تخم‌مرغ نخواهد بود. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ها شود.
 

5. برای سرخ کردن فلافل، آن‌ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب آن‌ها پوک خواهند شد.
 

6. برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود به این ترتیب باز هم شرایطی را فراهم کرده‌اید که فلافل‌های آماده‌شده ترد باشند.
 

7. چاشنی مناسب این غذا فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌توانید این غذا را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.
 

8. بهتر است نان مناسب برای خوردن این غذا پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.
 

9. نوشیدنی پیشنهادی من همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ها با این غذا نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ لاسی دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌دهنده آن، میوه است.

 
 
 
تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ