پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

زندگی عجیب یک زوج هندی + تصویر زندگی عجیب یک زوج هندی + تصویر گفتگویی جالب و خواندنی با اردلان طعمه گفتگویی جالب و خواندنی با اردلان طعمه هکرهای بدنام‌ تاریخ اینترنت! +عکس هکرهای بدنام‌ تاریخ اینترنت! +عکس کدویی که کشاورزان و گینس را متعجب کرد (عکس) کدویی که کشاورزان و گینس را متعجب کرد (عکس) کار شگفت انگیز پیرمرد هنرمند با انگشتان قطع شده (عکس) کار شگفت انگیز پیرمرد هنرمند با انگشتان قطع شده (عکس) تا به حال عکس با این عظمت دیده بودید؟ (عکس) تا به حال عکس با این عظمت دیده بودید؟ (عکس) این زن 23 ساله جوان ترین مادربزرگ جهان شد + عکس این زن 23 ساله جوان ترین مادربزرگ جهان شد + عکس تصاویری از مردی که بدون دست و پا زندگی می کند تصاویری از مردی که بدون دست و پا زندگی می کند خوشگذرانی عرب های پولدار (عکس) خوشگذرانی عرب های پولدار (عکس) 8 پدیده علمی تخیلی که به حقیقت پیوسته اند (+تصاویر) 8 پدیده علمی تخیلی که به حقیقت پیوسته اند (+تصاویر) افزایش تکاندهنده آمار تجاوز جنسی به اسب افزایش تکاندهنده آمار تجاوز جنسی به اسب دختر محجبه ایرانی در رقابت سه گانه امریکا دختر محجبه ایرانی در رقابت سه گانه امریکا کوتاه درباره زندگی سنگین وزن ترین مرد دنیا کوتاه درباره زندگی سنگین وزن ترین مرد دنیا خواننده معروف ریحانا از لباس پوشیدن متنفر است (عکس) خواننده معروف ریحانا از لباس پوشیدن متنفر است (عکس) مانکن شدن دختر قربانی اسید پاشی +عکس مانکن شدن دختر قربانی اسید پاشی +عکس ترس عجیب این دختر در دنیا را بشناسید ترس عجیب این دختر در دنیا را بشناسید چندی از آخرین جملات از زبان اعدامی چندی از آخرین جملات از زبان اعدامی ادله کم کارترین خواننده پر درآمدترین خواننده هالیوودی شد!! ادله کم کارترین خواننده پر درآمدترین خواننده هالیوودی شد!! دختر زیبای ایرانی که با کرو کدیل ها زندگی می کند دختر زیبای ایرانی که با کرو کدیل ها زندگی می کند این زن دوره گرد با ایده هایش به یک میلیاردر جوان تبدیل شد این زن دوره گرد با ایده هایش به یک میلیاردر جوان تبدیل شد

طبخ اصولی غذاها

مجموعه : آموزش آشپزی

طبخ اصولی غذاها


پختن صحـیح غـذاها مـی تواند ایـن اطمیـنان را بـه مصرف
کنـندگان بدهد که باکتری های مضر موجود در مواد غذایی
به طـور کـامل کشته می شوند. مصرف غذاهایی که بطور
کامل پخته نشـده بـاشند، مـی تواند برای بدن مشکلاتی
را ایجاد نموده و سبب بروز برخـی از انـواع مختلف بیماری
های خاص در افراد مصرف کننده شود.

از گرم شدن کامل غذا اطمینان حاصل کنید

یکی از راههایی که به واسطه ی آن می توانید اطمینان خاطر پیدا کنید که غذای شما به طور مناسب پخته شده، این است که ببینید آیا تمام قسمت های آن به خوبی گرم شده است یا خیر. منظور از گرم شدن آن است که بخار از تمام قسمت های آن بلند شود.

در این حالت شما می بایست غذا را با استفاده از یک چاقوی کوچک به دو نیم کنید و ببینید که آیا داخل آن نیز گرم شده است یا نه. اگر قسمت وسط آن گرم شده باشد، آنوقت می توانید نتیجه بگیرید که کل قسمت های آن گرم شده است. البته اگر در یک ظرف بزرگ غذا درست می کنید، باید بیش از یک قسمت را چک کنید چرا که این امکان وجود دارد که حرارات در یک ظرف بزرگ برای تمام قسمت ها یکسان نباشد.

برخی از انواع مواد غذایی هستند که در زمان طبخ، تغییر رنگ می دهند. در نظر داشتن رنگ غذا به ویژه برای غذاهایی که در آنها گوشت وجود دارد، می تواند به عنوان یکی از راههای مناسب برای دریافت این مطلب که آیا غذا پخته شده است یا خیر محسوب شود.

طبخ صحیح گوشت

در پخت مواد گوشتی نظیر گوشت گاو و گوسفند، برگرها، سوسیس، و کباب باید دقت فراوانی به خرج دهید.

اگر می خواهید از پخته شدن برگر، سوسیس، و یا تکه ای از گوشت مرغ اطمینان حاصل کنید، آنرا از وسط تقسیم کنید و بعد ببینید که آیا تکه ای از گوشت صورتی درون آن باقی مانده است یا نه. زمانیکه تکه ای از گوشت را می برید باید از داخل آن بخار خارج شود.

اگر یک مرغ و یا گونه ای دیگری از پرنگان را به طور کامل می پزید، برای اطمینان از طبخ صحیح آن باید ضخیم ترین قسمت پای پرنده که در انتهای ران قرار دارد را برش بزنید تا مایع درون آن خارج شود، در این حالت می بایست دقت کنید که مواد قرمز و یا صورتی رنگی درون این مایع وجود نداشته باشند.

دل، جگر و سایر قسمت های داخلی نیز باید جداگانه پخته شوند؛ به طوریکه از آنها گرما خارج شود.

گوشت نیم پز

اشکالی ندارد که استیک و فیله ی گوساله یا گوسفند را به صورت نیم پز مصرف کنید به شرط اینکه به طور کامل آب پز شوند و سپس آنرا درون ماهیتابه سرخ کنید، البته با میزان دمای بالا.

سرخ کردن در این مرحله از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که به شما کمک می کند تا باکتری های موجود در گوشت کشته شوند. زمانی می توانید متوجه شوید گوشت به اندازه ی کافی پخته شده است که رنگ روی سطح آن به طور کامل تغییر پیدا کند.

اشکالی ندارد که گوشت های با استخوان را نیز به صورت نیم پز مصرف کنید، اما باید توجه داشته باشید که این مورد برای تمام گوشت ها صدق نمی کند.

قسمت هایی از گوشت که با چند استخوان بهم متصل شده اند را نباید به صورت نیم پز استفاده نمود. برای اطمینان از این امر که مفاصل استخوان های موجود در گوشت به خوبی پخته شده اند باید قسمتی از استخوان را برش دهید، مایعی که از آن خارج می شود نمی بایست قرمز و یا رنگی مایل به صورتی داشته باشد.

به خاطر داشه باشید که این نوع گوشت ها را نباید به صورت نیم پز استفاده کنید:

برگرها
سوسیس
گوشت گوساله
ناگت ها که شامل

تکه هایی از گوشت با استخوانهای بهم چسبیده
کباب

دلیلش هم این است که این نوع گوشت ها در تمام قسمت های خود دارای باکتری هستند و اگر آنها به خوبی پخته نشوند این امکان وجود دارد که باکتری های موجود در آنها به طور کامل از بین نرود و بعداً مشکلاتی را برای مصرف کننده ایجاد نماید.

باقی مانده غذا

اگر شما غذایی را تهیه می کنید که ممکن است آنرا در همان لحظه مصرف نکنید، سعی کنید که مدت زمان طبخ را تا آنجایی که می توانید کاهش دهید. (به عنوان مثال سعی کنید برای مدت زانی بیش از 1 تا 2 ساعت به طول نینجامد) سپس آنرا در یخچال بگذارید. سعی کنید که این نوع غذاها را برای 2 روز بیشتر در یخچال نگهداری نکنید و در طول این مدت زمان کل غذا را مصرف نمایید.

زمانی که برای بار دیگری غذاها را گرم می کنید باید حتماً مطمئن شوید که به طور کامل گرم شده و از تمام قسمت های آن بخار بلند شود. اگر غذا فقظ گرم شود و تمما قسمت های آن به طور کامل داغ نشوند، شاید خوردن آن کار درستی نباشد. سعی کنید غذا را برای یک مرتبه بیشتر گرم نکنید.

ظرف های آلومینیومی

بهتر است برای پخت مواد زیر از ماهیتابه های آلومینیومی یا سایر ظرف هایی که در آنها آلومینیوم به کار رفته است، استفاده نکنید. این قبیل مواد عبارتند از:

گوجه فرنگی
ریواس
کلم
بسیاری از میوه های نرم

این به آن دلیل است که آلومینیوم می تواند طعم این مواد غذایی را تغییر دهد.

تحقیقات گویای این مطلب هستند که در حدود 20% از آلومینیومی که در رژیم غذایی افراد دیده می شود به دلیل استفاده از ظرف های آلومینیومی می باشد. اما تحقیقات دیگری نیز در این زمینه انجام شده است که مخالف این مطلب بوده و اظهار می دارند که استفاده از ظروف آلومینیومی هیچ تاثیری در روند افزایش آلومینیوم در رژیم غذایی ندارد .




تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ