پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

دگرگون شدن جهان فقط با دو گلوله + عکس دگرگون شدن جهان فقط با دو گلوله + عکس کشف شدن رازهای لبخند زدن زنان کشف شدن رازهای لبخند زدن زنان پسربچه 12 ساله بدون مغز درگذشت + عکس پسربچه 12 ساله بدون مغز درگذشت + عکس تزئین شگفت انگیز سه بعدی روی قهوه (عکس) تزئین شگفت انگیز سه بعدی روی قهوه (عکس) ترفندهایی مناسب برای مدیریت تعطیلات سال نو ترفندهایی مناسب برای مدیریت تعطیلات سال نو بیماری بسیار عجیب و باورنکردنی این زن + عکس بیماری بسیار عجیب و باورنکردنی این زن + عکس می گویند عشق مادری هیچ حد و مرزی ندارد!! (عکس) می گویند عشق مادری هیچ حد و مرزی ندارد!! (عکس) وقتی بارداری این پرستاران سوژه داغ خبری می شود +عکس وقتی بارداری این پرستاران سوژه داغ خبری می شود +عکس تولید عجیب سوسیس از مدفوع نوزادان (+عکس) تولید عجیب سوسیس از مدفوع نوزادان (+عکس) خطرناکترین شغل های دنیا +آمار خطرناکترین شغل های دنیا +آمار اقدام جالب یک دختر سر جلسه امتحان ریاضی (عکس) اقدام جالب یک دختر سر جلسه امتحان ریاضی (عکس) مادر بزرگ 73 ساله استاد شمشیر بازی است مادر بزرگ 73 ساله استاد شمشیر بازی است تصاویر ترسناک از مزرعه مردگان در آمریکا تصاویر ترسناک از مزرعه مردگان در آمریکا چاه شیطان جایی که مردگان زنده می شوند + عکس چاه شیطان جایی که مردگان زنده می شوند + عکس تلاش کنیم روز خود را اینطور آغاز نکنیم تلاش کنیم روز خود را اینطور آغاز نکنیم تیپ های جدید و عجیب و غریب دختران ژاپنی +عکس تیپ های جدید و عجیب و غریب دختران ژاپنی +عکس این مرد معتاد 30 ساله که چهره جذابش دل خیلی ها را ربود این مرد معتاد 30 ساله که چهره جذابش دل خیلی ها را ربود خانم زیبا رو رباتیک در استادیوم چین + عکس خانم زیبا رو رباتیک در استادیوم چین + عکس ماجرای جالب و عجیب گوشی آیفون دختر ایرانی ماجرای جالب و عجیب گوشی آیفون دختر ایرانی سوژه شدن روش عجیب خوابیدن یک مرد چینی 51 ساله + عکس سوژه شدن روش عجیب خوابیدن یک مرد چینی 51 ساله + عکس

رایج ترین اشتباهات آشپزی

مجموعه : آموزش آشپزی

رایج ترین اشتباهات آشپزی


 هر آشپزی و هر انسانی گاهی اشتباهات بدی در آشپزخانه انجام می دهد. ولی خوب است که اشتباهاتمان را بدانیم و راه حل هایی برای آنها بیابیم. در زیر لیستی از اشتباهات رایجی که اکثر مردم در آشپزخانه مرتکب می شوند را مشاهده می کنید.

1. قبل از شروع آشپزی، کل دستور پخت غذا را نمی خوانید.

حتی بهترین دستورها هم ممکن است همه اطلاعات را اول دستور ننوشته باشند. آشپز عاقل اول کل دستور را می خواند و همه مواد لازم را آماده می کند و بعد شعله اجاق را روشن می کند.

2. می جوشانید در حالیکه باید نیمجوش کنید.

این یکی از رایج ترین اشتباهات در آشپزی است. مثلاً وقتی قرار است که گوشت را چند ساعت روی شعله کم نیمجوش کنید، در عرض یک ساعت می گذارید روی شعله بالا بجوشد و بپزد. بدین ترتیب گوشت سفت و خشک می شود.

3. در اندازه گیری و پیمانه ها چشمی عمل می کنید.

در نتیجه کیک شما خشک و سفت می شود یا غذای شما مزه خوبی ندارد. یادتان باشد که پیمانه ها را درست انتخاب کنید. به خصوص در کیک پزی، اندازه ها اهمیت زیادی دارند.

4. ماهیتابه را پر می کنید.

غذا وقتی می پزد، رطوبت پخش می کند، پس باید برای خارج شدن بخار جا بگذارید. وقتی ماهیتابه را پر می کنید و عجله دارید، همه جای مواد خوب نمی پزد و نتیجه خوبی نمی گیرید.

5. زود به زود غذا را بر می گردانید.

وقتی این کار را می کنید، غذا خشک می شود، تکه تکه می شود یا پوشش آن کنده می شود. به خصوص برای غذاهای سوخاری نباید این کار را کرد.

6. قبل از اضافه کردن غذا، ماهیتابه را به اندازه کافی داغ نمی کنید.

آشپزهای تازه وارد قبل از اضافه کردن روغن و ریختن پیاز برای سرخ کردن، آن را خوب داغ نمی کنند. برای تفت دادن سبزیجات باید ماهیتابه داغ باشد.

7. بعد از پختن گوشت باید بگذارید استراحت کند.

وقتی گوشت را کبابی، گریل یا تفت می دهید، باید بگذارید تا مدتی بعد از برداشتن از روی حرارت، در دمای اتاق بماند. این زمان سرد شدن باعث می شود که آب گوشت به مغز و جاهای دیگر آن بطور یکنواخت پخش شود.

8. از دماسنج گوشت استفاده نمی کنید.

در نتیجه گوشت را زیادی می پزید یا اصلاً مغز گوشت شما نپخته است. دماسنج گوشت قیمت زیادی ندارد، ولی خیلی بکار می آید.

9. گوشت را در جهت رشته های آن می برید.

گوشت را باید در جهت عمود بر رشته های آن برش زد. برای گوشت های استیک و غیره همیشه جهت رشته ها را پیدا کنید و مخالف آن برش بزنید.

10. سبزیجات را بعد از رسیدن به پخت دلخواه، شوکه نمی کنید.

لوبیاسبز، بروکلی یا مارچوبه را 3 تا 7 دقیقه در آب جوش می اندازید و به بافت و پخت دلخواه شما می رسند، ولی بعد از پخت آنها را با قاشق درنمی آورید و در آب یخ نمی اندازید. انداختن سبزیجات در آب یخ یا آبکشی آنها با آب سرد باعث می شود که روند پخت آنها متوقف شود و بیشتر از آن نرم نشوند.





تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ