پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

نجات دادن پیرزن 61 ساله توسط سگ قهرمان نجات دادن پیرزن 61 ساله توسط سگ قهرمان عکس هایی از پولکی ترین خواستگاری دنیا عکس هایی از پولکی ترین خواستگاری دنیا برای مودب بودن به چه چیزهایی توجه کنیم؟ برای مودب بودن به چه چیزهایی توجه کنیم؟ تصاویر کمتر دیده شده  از آپارتمان های غیر عادی و جالب تصاویر کمتر دیده شده از آپارتمان های غیر عادی و جالب مردی در جلسه خواستگاری گوش مادر عروس را خورد!! مردی در جلسه خواستگاری گوش مادر عروس را خورد!! با ثروتمندترین زنان ایرانی در سال 2015 آشنا شوید با ثروتمندترین زنان ایرانی در سال 2015 آشنا شوید اعتیاد عجیب این دختر جوان به خوردن اسفنج و صابون + عکس اعتیاد عجیب این دختر جوان به خوردن اسفنج و صابون + عکس هدیه صدفی که منجر به ازدواج شد (عکس) هدیه صدفی که منجر به ازدواج شد (عکس) سرنوشت جالب زنی که خانه و شوهرش را ترک کرد سرنوشت جالب زنی که خانه و شوهرش را ترک کرد عکس واقعی از یک روح سرگردان یک خانم عکس واقعی از یک روح سرگردان یک خانم رونمایی کیف پول مخصوص ولخرج ها (عکس) رونمایی کیف پول مخصوص ولخرج ها (عکس) برترین شاهکار های طراحان ایرانی در دنیا (عکس) برترین شاهکار های طراحان ایرانی در دنیا (عکس) متفاوت ترین رستوران در جهان! متفاوت ترین رستوران در جهان! سفری خاطره انگیز با بزرگترین کشتی مسافربردی دنیا سفری خاطره انگیز با بزرگترین کشتی مسافربردی دنیا این دختر سنگین وزن برنامه رادیویی در حال رقص (عکس) این دختر سنگین وزن برنامه رادیویی در حال رقص (عکس) این دختر جوان بزرگترین پای اروپا را دارد +عکس این دختر جوان بزرگترین پای اروپا را دارد +عکس کشف جنجالی مقبره‌ی 4500 ساله در مصر کشف جنجالی مقبره‌ی 4500 ساله در مصر فروش عطرهای جالبی با بوی گربه +عکس فروش عطرهای جالبی با بوی گربه +عکس آبتنی در آب سرد برای خوش آمدگویی به سال 2014 آبتنی در آب سرد برای خوش آمدگویی به سال 2014 خاطرات جالب دانیال شعبده باز خاطرات جالب دانیال شعبده باز

طرز تهیه براونی شکلات تلخ

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه براونی شکلات تلخ


توصیه می کنیم این کیک های شکلاتی خوشمزه را حتما در خانه تهیه و میل کنید. در ضمن، این براونی ها را می توان بسیار زیبا هم تزئین و برای مهمانی ها استفاده کرد.

براونی شکلات تلخ

•    تعداد: 20 تا 25 براونی
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد

مواد لازم

•    200گرم شکلات تلخ خرد شده
•    ¾ پیمانه کره
•    ¼ پیمانه آب
•    یک پیمانه شکر
•    ¾ پیمانه شکر قهوه ای
•    دو عدد تخم مرغ
•    یک قاشق چایخوری وانیل
•    1 1/3 پیمانه آرد کامل
•    1/8 قاشق چایخوری نمک
•    1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
•    پودر کاکائو

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مستطیلی مناسب برای فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک شیرجوش کوچک، شکلات، کره و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا همه مواد به خوبی آب و با هم مخلوط شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

2. شکر سفید و شکر قهوه ای را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. آرد، نمک، پودر دارچین را نیز با سرعت متوسط هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند. سپس آنها را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید.

3. آن را حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا مرکز کیک نیز پخته شود. با یک چنگال می توانید امتحان کنید که کیک آماده بیرون آوردن از فر هست یا خیر. اگر چنگال را داخل آن فرو کردید و خمیر به آن نچسبید یعنی پخته و آماده است.

براونی شکلاتی پرتقال

•    تعداد: 32 براونی
•    زمان تهیه: 40 دقیقه
•    زمان پخت: 25 تا 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد

مواد لازم

•    4 عدد تخم مرغ
•    115 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
•    یک پیمانه پودر کاکائو
•    یک پیمانه کره آب شده
•    ¼ پیمانه کره نرم شده
•    دو پیمانه شکر
•    1 ¼ پیمانه آرد کامل
•    یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
•    3 1/2  پیمانه خاکه قند
•    2 تا 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
•    نصف پیمانه کره
•    دو قاشق غذاخوری شیره ذرت

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی ضخیم پهن کنید. سطح فویل را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شکر را  با هم مخلوط کنید و با همزن برقی و سرعت متوسط 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زرد و غلیظ شود. در یک کاسه کوچک، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه و روی ورقه آلومینیومی آنها را پهن کنید.

2. سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

3. برای تهیه روکش این براونی، در یک کاسه بزرگ، ¼ پیمانه کره و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. با سرعت متوسط همزن برقی به قدری بزنید تا یکدست شوند. یک پیمانه خاکه قند و یک قاشق غذاخوری آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. 2.5 پیمانه خاکه قند باقی مانده و یک تا دو قاشق غذاخوری آب پرتقال را اضافه کنید تا مواد غلیظ شوند. این روکش را روی کیک های براونی بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.

4. سپس در یک شیرجوش متوسط شکلات نیمه تلخ و نصف پیمانه کره را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت هم بزنید تا آب و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و شیره ذرت را اضافه کنید. دوباره 15 دقیقه دیگر آن را در یخچال خنک کنید.

5. خیلی آرام مخلوط شکلات آب شده را روی براونی ها بریزید و روی سطح آن پخش کنید. دوباره 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

براونی کره بادام زمینی

•    تعداد: 16 براونی
•    زمان تهیه: 15 دقیقه
•    زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد

مواد لازم

•    2 عدد تخم مرغ
•    یک پیمانه شکر
•    60 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
•    ¼ پیمانه شورتنینگ
•    ¼ پیمانه کره بادام زمینی
•    نصف قاشق چایخوری وانیل
•    نصف پیمانه آرد کامل
•    ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    225 گرم خامه شکلاتی
•    شکلات با مغز بادام زمینی

طرز تهیه

1. در شیرجوش متوسط شکلات و شورتنینگ را با هم مخلوط کنید تا مواد آب شوند. سپس، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تابه مستطیلی را چرب کنید و کنار بگذارید.

2. شکر و ¼ پیمانه کره بادام زمینی را روی شکلات آب شده بریزید. تخم مرغ را با قاشق چوبی هم بزنید و وانیل را اضافه کنید.

3. در یک کاسه کوچک آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید.

4. آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و خامه شکلاتی را با هم مخلوط کنید و روی بروانی بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. روی آنها شکلات با مغز بادام زمینی قرار دهید.





تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ