پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

دشمن نارنجی رنگ سرطان را بشناسید

دشمن نارنجی رنگ سرطان را بشناسید


محققان مرکز بیوتکنولوژی FEMSA با استفاده از فناوری جدید موفق شدند از هویج رنده شده ترکیبات طبیعی بدست آورند که از ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات عصبی پیشگیری می‌کند.

این فرآیند تازه کشف شده دانشمندان را قادر می‌کند تا از طریق ژنتیکی میزان استخراج ترکیبات زیست فعال را در سبزیجات افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، محققان همچنین می‌توانند از این طریق به ترکیب اسید شیکمیک دست یابند. اسید شیکمیک یکی از مواد خامی است که برای تولید داروهای ضدویروس از جمله ویروس آنفلوآنزا استفاده می‌شود.

«دانیل البرتو» سرپرست این تیم تحقیقاتی و همکارانش در تلاشند تا کل فرآیند تولید، استخراج و خالص‌سازی ترکیبات فنولیک و اسید شیکمیک را که با استفاده از فناوری جدیدشان صورت می‌گیرد، ثبت کنند. در این فناوری متابولیسم هویج در حین فرایند رنده شدن فعال می‌شود.

 




تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ