طرز تهیه :
گوشت، پیاز، كرفس، پودرسبزیجات، خردل، نمك و فلفلسیاه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با دست ورز بدهید تا چسبناك شود.
گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآورید و روی هر كدام مقداری پنیر لاسبزی قرار دهید.
چهار قسمت باقیمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روی چهار قسمت قبلی كه رویش پنیر ریختهاید قرار دهید و با دست آنها را طوری به هم بچسانید كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآیند و پنیر از لابهلای آنها بیرون نزند.
اطراف همبرگرها روغن بمالید. یك تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس همبرگرهای آماده و چرب شده را درون آن بچینید تا هر طرف آنها حدود 10 دقیقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.
همبرگرهای سرخ شده را لای نان برش خورده قرار دهید و روی هر كدام یك برگ كاهو، كلم یا چند برش گوجهفرنگی و مقداری سس خردل بریزید.
نكته :
پنیر لاسبزی را میتوانید خودتان در منزل تهیه كنید.
برای این كار مقداری پنیر محلی یا لیقوان را با كمی سبزیمعطر تازه و خرد شده مخلوط كنید.