پارس ناز پورتال

طبخ سوفله ماهی

مجموعه : آموزش آشپزی
طبخ سوفله ماهی

مواد لازم :
 ماهی شیر      یک کیلوگرم
 روغن      مقداری
 تن ماهی      یک کنسرو
 پنیر پارمزان رنده شده      150 گرم
 جعفری خرد شده     مقداری

طرز تهیه :
1- ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.
2- ماهی ها را کف ظرف بچینید.
3- در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید.
4- ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.
5- نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.

* نکته های طلایی *
– ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل 2 بار ماهی بخورید.
– به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
– می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.