پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه تارت شکلات نارگیل

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه تارت شکلات نارگیل


مواد تشکیل دهنده :
شکلات تلخ : 160 گرم
شکلات سفید : 150 گرم
موز : 2 عدد
کره : 150 گرم
بیسکوئیت گندمی : 2 بسته
پودر نارگیل : 2 الی 3 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری
دنت شکلات کارامل : 4 عدد

متن دستور آشپزی :
اول شکلات تلخ را به روش بن ماری آب می کنیم .

سپس بیسکوئیت ها را داخل مخلوط کن ریخته و میکس می کنیم و بعد کره را داخل آن ریخته و دوباره مخلوط می کنیم تا بیسکوئیت ها کمی حالت چسبندگی پیدا کنند .

قالب تارت تهیه کرده و آن را چرب می کنیم و مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل آن می ریزیم و با دست وسط آن را کمی گود کرده و اطراف آن را همانند لبه درست می کنیم و آن را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال گذاشته تا سرد شود و بیسکوئیت خودش را بگیرد .

پودر کاکائو را کف ظرف می ریزیم و بعد موزها را بدون پوست حلقه حلقه های نازک کرده و در تمام ظرف بر روی پودر کاکائوها می ریزیم و بعد پودر نارگیل را روی آن ریخته و حالا شکلات آب شده را از روی بن ماری برداشته و 4 عدد دنت شکلاتی را با آن مخلوط کرده و خوب و سریع هم می زنیم .

اکنون مایع تارت را داخل قالب و بر روی موزها ریخته ، طوری که تمام سطح را بپوشاند و بعد سطح آن را صاف می کنیم .

حالا قالب خود را در یخچال قرار می دهیم و بعد از یک ساعت و نیم تا 2 ساعت که داخل یخچال خودش را گرفت آن را داخل ظرف دیگری قرار می دهیم یا بر می گردانیم  و در نهایت با شکلات سفید و کمی پودر نارگیل آن را با سلیقه خود تزئین می کنیم .

تارت شکلات نارگیل شما آماده است .





تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ