طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ میكنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ شده كمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میكنیم.
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میكنیم.
به زود پخته میشود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میكنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.