پارس ناز پورتال

طبخ برنج مخلوط رژیمی

مجموعه : آموزش آشپزی
طبخ برنج مخلوط رژیمی

ارزش غذائی برای یک نفر
انرژی (کالری)    ۳۶۸
کربوهیدرات (گرم)    ۶۹گرم
پروتئین (گرم)    ۱۱گرم
چربی (گرم)    ۵گرم
اسیدهای چرب اشباع    ۱گرم
چربی ترانس    ۰گرم
سدیم    ۴۱۲میلی گرم
فیبر    ۴گرم
کلسیم    ۱۰۵میلی گرم

 
مواد مورد نیاز برای یک نفر
آب یا عصاره سبزیجات    ۳و نیم پیمانه
آب گوجه فرنگی    ۱/۲فنجان
روغن زیتون    ۱قاشق غذاخوری
موسیر    ۵عدد، کاملاً خرد شده
کدوسبز    ۴عدد متوسط، خرد شده
برنج قهوه ای    ۱و۱/۳پیمانه
گوجه فرنگی    ۴عدد، کاملاً خرد شده
جعفری تازه    ۱/۲پیمانه، کاملاً خرد شده
مرزه خشک شده(یا تازه)    ۱/۲پیمانه
پنیر پارمسان    ۲قاشق غذاخوری،رنده شده
فلفل سیاه تازه    ۱/۴قاشق غذاخوری،آسیاب شده
جعفری تازه خرد شده جهت تزیین    به میزان دلخواه
طرز تهیه
۱٫در یک ماهی تابه متوسط، عصاره سبزیجات و آب گوجه فرنگی را مخلوط کرده و با درجه حرات کم تا زمان جوش آمدن حرارت دهید. ۲٫ در یک تابه نچسب روغن را حرارت دهید. موسیرها را تازمان نرم شدن تفت دهید، حدود ۲ دقیقه. کدوسبز را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا کدوسبزها نیز نرم شوند، در حدود ۵ دقیقه دیگر. برنج را بیافزایید، تفت دهید ، حدود ۱ دقیقه. ۳٫ یک پیمانه ازمخلوط آب سبزیجات تهیه شده، گوجه فرنگی ها، جعفری، و مرزه را اضافه کرده، به پختن تا زمان کشیدن شدن آب آن ادامه دهید. به اضافه کردن مابقی مخلوط آب سبزیجات ادامه داده، هر بار ۲/۱فنجان ، بعد از هربار کشیدن شدن آب غذا. کل زمان پخت بایستی در حدود ۳۰-۲۵ دقیقه باشد. پنیر و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید؛این غذا باید فوراً سرو شود. برای تزیین روی آن جعفری بپاشید.