پارس ناز پورتال

چگونگی طبخ خورشت دال عدس

مجموعه : آموزش آشپزی
چگونگی طبخ خورشت دال عدس

مواد لازم :
دال عدس = 150 گرم
روغن =به میزان لازم
سیر له شده =یک قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه = یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه = یک قاشق چای‌خوری
تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک =جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری
برگ بو = 2 عدد
گوجه فرنگی = 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده
گشنیز خرد شده =یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه

* دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد.

* در تابه ای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.

* سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.

* سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید.

* در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد.

* بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید.

نکته

این دستور 110 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین، 50 گرم چربی و 1030 کیلو کالری انرژی دارد.
منبع:تبیان