* دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد.
* در تابه ای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.
* سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.
* سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید.
* در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد.
* بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید.
نکته
این دستور 110 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین، 50 گرم چربی و 1030 کیلو کالری انرژی دارد.
منبع:تبیان