پارس ناز پورتال

طبخ پتاژ برنج

مجموعه : آموزش آشپزی

طبخ پتاژ برنج


کره 50 گرم  .  آرد برنج 1/2 لیوان  .  آب 3 لیوان  .  شیر 1 لیوان

زرده تخم مرغ 3 عدد  .  خامه 50 گرم  .  ابلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

 

پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

 

زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

 

نکته ها : بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

 




Xبستن تبلیغ
تبلیغات