پارس ناز پورتال

طبخ ماشاب (آش محلی استان قم)

مجموعه : آموزش آشپزی
طبخ ماشاب (آش محلی استان قم)

مواد اولیه:
ماش       یك و نیم پیمانه
 لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم      از هر کدام نصف پیمانه
سیب‌زمینی نگینی خردشده      یك عدد
 كدو حلوایی نگینی خردشده     یك پیمانه
 عدس      یك پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده     200 گرم
پیاز سرخ شده     سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا     به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر كرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنید.
كدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و كشك و نعنا استفاده كنید.