هویج رنده شده ½ پیمانه
پیاز خرد شده ¼ پیمانه
بلغور ¾ پیمانه
كشمش پلویی 3/1 پیمانه
فلفل دلمه ای كوچك 4 عدد یا 2 عدد بزرگ
پنیر موتزارلا رنده شده ¾ پیمانه
آب ½ پیمانه
خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته 2 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(400 میلی لیتر) آب كه با تعداد كافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
1. عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یك قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم میكنیم تا به مدت 5 دقیقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقیقه كنار میگذاریم.
2. در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالی میكنیم.
3. پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میكنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه كرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را كم میكنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میكنیم.