پارس ناز پورتال

طبخ سوسیس سیر و فلفل

مجموعه : آموزش آشپزی
طبخ سوسیس سیر و فلفل

مواد لازم برای تهیه سوسیس سیر و فلفل:

    گوشت بره ۲٫۵ کیلو بدون استخوان

    ۱۰ پر متوسط سیر خورد شده یا کوبیده شده

    ۴ قاشق غذا خوری فلفل سیاه

    ۳ قاشق چایخوری  فلفل قرمز

    ۴ قاشق چایخوری خوری نمک

    نصف فنجان پیازچه

    ۵ قاشق غذا خوری سرکه

طرز تهیه سوسیس خانگی
طرز تهیه سوسیس:

    با توجه به سلیقه خود چربی گوشت را بگیرید اگر از افرادی هستید که با چربی میانه خوبی ندارند می توانید بیشتر چربی آن را بگیرید ولی مقداری هم برای زمان پخت نگه دارید. به خصوص اگر می خواهید سوسیس را کبابی کنید باید چربی بیشتری (حداقل ۲۰ درصد) داشته باشد.

    گوشت را چرخ کنید. نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!

    بعد از اینکه گوشت را چرخ کردید همه مواد بالا را به آن اضافه کنید می توانید آنرا با دست خوب ورز دهید تا همه مواد کاملا مخلوط شوند بسیار مهم است که کاملا طعم دهنده ها و ادویه ها را با گوشت مخلوط نمایید اگر میکسر گوشت دارید بهتر است از آن استفاده کنید.

    حال سوسیس شما آماده است می توانید آنرا بسته بندی کنید یا اینکه به تکه هایی مانند همبرگر تقسیم نمایید. قبل از پخت بگذارید حداقل یک ساعت در یخچال بماند.

با تهیه این سوسیس در منزل یک خوراک خوشمزه و باب میل خانواده خود تهیه کرده اید که کار خیلی سختی هم نیست و در عین حال از مواد غذایی سالم ستفاده کرده اید که از مواد نگهدارنده و رنگی خوراکی در آن خبری نیست!