پارس ناز پورتال

چگونگی طبخ لازانیا با مرغ

مجموعه : آموزش آشپزی
چگونگی طبخ لازانیا با مرغ

مواد لازم  برای تهیه لازانیا با مرغ:

 ورقه لازانیا     8 تا ده عدد
 گوشت مرغ پخته و خرد شده      دو فنجان
 کره یا مارگارین      دو قاشق سوپ خوری
 پیاز متوسط خرد شده      یک عدد
 قارچ خرد شده     150 گرم
کنسرو گوجه فرنگی     450 گرم
ریحان خشک     نصف قاشق چای خوری
پونه خشک     نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل     یک سوم قاشق چای خوری
کره یا مارگارین     سه قاشق سوپ خوری
آرد     3 قاشق سوپ خوری
آب مرغ     300 گرم
پنیر ماتزارلا خرد شده     یک فنجان
پنیر ریکوتا     نصف فنجان

طرز تهیه سس گوجه :
کره را در یک قابلمه آب کنید . پیاز را در آن سرخ کنید تا شفاف شوند . قارچ ، ریحان ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید .
گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس به قارچها اضافه کنید . آن را آهسته بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه کنید . در همان حال سس خامه را آماده کنید

طرز تهیه سس خامه :
کره را آب کرده ، آرد را به آن بیفزائید . بمدت 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا غلیظ شود .

لایه بندی لازانیا :
کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر  لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت آن را بپزید .